Scarificator de gazon STIHL RLE 240 0 is available to buy in increments of 1

Scarificator de gazon STIHL RLE 240 0

Cod articol: 62910115615
948,43LEI 799,00LEI
ECONOMISESTI 149,00LEI PRET VECHI 948,00LEI
In stoc

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

Prezentare

Scarificator de gazon STIHL RLE 240 0


  Cu scarificatorul electric de gazon STIHL RLE 240 puteți scarifica sau combina peluze mai mici cu ușurință. Motorul său electric vă permite să eliminați mușchiul și țesutul cu un zgomot minim și impact asupra mediului. Tu decizi cât de intens lucrezi gazonul tău. Lamele ascuțite de pe unitatea de scarificare fac tăieturi în gazon, permițând aerului, apei și nutrienților să pătrundă până la rădăcini mai eficient. Pentru a pieptana butașii și garniturile de plante de pe suprafața gazonului, fără a face tăieturi în gazon, se folosesc ghearele cu arc ale rolei de aerare. Puteți schimba cu ușurință cele două role în doar câțiva pași. Scarificatorul electric oferă o curățare eficientă datorită lățimii de lucru de 34 cm și este extrem de ușor de navigat datorită greutății sale ușoare și a roților ușoare de rulare. STIHL RLE 240 are, de asemenea, o carcasă polimerică ușoară, dar robustă. În plus, ghidonul pliabil și mânerul de transport pe partea frontală fac miscarea si utilizarea foarte usoara.

Cilindru de aerare

Cilindrul de aerare îndepărtează mușchiul de suprafață și cu ghearele sale, fără a face tăieturi în gazon. Poate fi folosit pe modelul STIHL RLE 240 în loc de unitatea de scarificare. Poate fi instalat folosind instrumente standard.

Unitate de scarificare

Unitatea de scarificare a scarificatoarelor de gazon STIHL este echipată cu lame robuste și fixe. Lamele ascuțite aerisesc efectiv gazonul.

Roți ușoare de rulare

Roțile ușoare de rulare ale scarificatoarelor de peluză STIHL sunt echipate cu un model de tracțiune și stabilitate direcțională a benzii de rulare. Acest lucru face ca scarificatoarele să fie ușor de manevrat în timpul aerării gazonului și le conferă o bună prindere.

Adaptarea adâncimii de lucru

Adâncimea de lucru a lamelor poate fi reglată în șase etape utilizând mânerul rotativ în formă de ergonomie de pe carcasă. Atât unitatea de scarificare, cât și rola de aerare a scarificatoarelor de gazon STIHL pot fi adaptate pe teren și pot fi coborâte sau ridicate cu ajutorul comutatorului rotativ.

Tensiunea ușoară a cablurilor integrate

Soluția integrată a tensiunii cablurilor fixează bine cablul prelungitor la combinația comutator / ștecher pe scarificatoarele electrice de gazon STIHL, împiedicând astfel deteriorarea cablului.

Mâner de transportat

Carcasa scarificatorului de gazon STIHL are un mâner integrat pentru transport. Poate fi folosit pentru a înclina sau încărca mașina cu ușurință. Mânerul de transport acționează de asemenea ca un dispozitiv de protecție împotriva impactului și protejează carcasa scarificatorului atunci când utilajul intră în contact cu obstacolele de pe gazon.

Carcasă din polimer

Carcasa polimerică a scarificatoarelor de gazon STIHL este realizată dintr-un polimer deosebit de robust. Materialul este rezistent la impact, precum și căldură și UV.

Ghidon pliabil

Datorită ghidonului pliabil, scarificatoarele de gazon STIHL pot fi ușor curățate și depozitate compact.

 Specificatii tehnice:

Putere nominala 1.400 W
Suprafata peluzei (pana la) 500 mp
Latime de lucru 34 cm
Nivelul de presiune sonoră măsurat LpA  78 dB (A)
Valoarea vibrației ahw  5,8 m / s²
Greutate 16 kg
Adancimea de lucru (pana la) 15 mm
Nivelul de putere acustică garantat LwA  94 dB (A)

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 62910115615
Producator Stihl
EAN Code 886661887651
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Scarificator de gazon STIHL RLE 240 0

Acorda o nota