Semanatoare pneumatica prasitoare semitelescopica Bufer 6-8 R, dublu disc, fertilizare jumbo inox, 100-140 CP

Home Semanatori Semanatori plante prasitoare Semanatoare pneumatica prasitoare semitelescopica Bufer 6-8 R, dublu disc, fertilizare jumbo inox, 100-140 CP
NSDA6/70-JCFD
In stoc
Cod Unic
NSDA6/70-JCFD
Semanatoare pneumatica prasitoare semitelescopica Bufer 6-8 R, dublu disc, fertilizare jumbo inox, 100-140 CP is available to buy in increments of 1
-
Prahova
-
Bihor
-
Tulcea
-
Vaslui

PROMO

Prezentare


    Semanatoarea Bufer* 70-JCFD este o semanatoare pneumatica de precizie, robusta, fiabila, avand in acelasi timp o usurinta in exploatare. Asigura o semanare de precizie chiar si in sol umed datorita sistemului de semanare cu dublu disc. In functie de modelul ales, cu 6 pana la 8 randuri, se pot lucra atat suprafete mari cat si suprafete medii si mici.

    Ea poate fi echipata cu 6 sau 8 unitati de semanat iar distantele pot fi ajustate intre 45 si 75 cm.

    Una dintre cele mai mari probleme intampinate de fermieri este aceea ca semanatorile normale nu se pot folosii pe patul germinativ semi-preparat, fiind nevoie de o pregatire excesiva a acestuia pentru a asigura o insamantare cel putin decenta. Avantajul folosirii unei semanatori pneumatice de precizie cu dublu disc este in final certitudinea unei recolte bogate plus o economie de bani subtantiala datorata rationalizarii corecte a semintelor.

  • Precizie la semanat

In dotarea standard vine echipata atat cu semanare tip disc cat si fertilizare tip disc, asigurand o calitate foarte buna a incorporarii semintelor cat si a ingasamintelor granulare in sol.

 

  • Calitate fara compromis

Cu o istorie de peste 40 de ani in Turcia si o experienta de 5 ani pe piata din Romania am ajuns la o configuratie si o calitate cu care putem sa ne comparam si chiar sa surclasam branduri consacrate din domeniu.

 

  •  Dotare suplimentara gratis

Semanatoare dublu disc poate fi reglata in functie de ceea ce urmeaza a fi semanat, cum ar fi floarea soarelui, porumb, sfecla de zahar, spanac, rosii, soia, mazare, bumbac, pepene, dovleci sau ceapa. Discurile pot fi usor inlocuite intr-un mod rapid.

BuyBack

 

Sistem de semanare dublu disc cu roti duble

Sunt plasate langa cele doua discuri de insamantare. Acestea impiedica sablarea solului.

Sistem de reglare dublu - sistem patentat

Recipient plastic pentru seminte

Capacitate 32 litri.

Vasele de inox pentru fertilizare au un mare avantaj datorita protectiei sporite impotriva coroziunii chimice a fertilizatorilor, marind durata de viata a semanatorii.

Vas de inox pentru fertilizare

Are un mare avantaj datorita protectiei sporite impotriva coroziunii chimice a fertilizatorilor, marind durata de viata a semanatorii.

Vasele de inox pentru fertilizare au un mare avantaj datorita protectiei sporite impotriva coroziunii chimice a fertilizatorilor, marind durata de viata a semanatorii.

Fertilizator tip "V"

Datorita formei tip "V" a fertilizatorului, procesul de fertilizare se realizeaza rapid, realizandu-se o golire completa a rezervorului.

Ajustarea adancimii de semanat

Se face foarte usor printr-un reglaj aflat in partea superioara a rotii de tasare.

Utilizate pentru descarcare situate pe cutiile semanatorii ce ofera posibilitatea curatarii rapide Posibilitatea reglarii insamantarii in functie de plantele semanate, si in acelasi timp reglarea distantei de insamantare cu ajutorul sistemului cutie de viteze manuala.

Posibilitatea reglarii insamantarii

Se face in functie de plantele semanate, si in acelasi timp reglarea distantei de insamantare cu ajutorul sistemului cutie de viteze manuala.

Sistem de dozare a fertilizatorului

Sistem de dozare a fertilizatorului

Sistem de transport cu system de control a suprafetei lucrate

Sistem de transport cu sistem de control a suprafetei lucrate

calculator standard de contorizare a suprafetei semanate

Calculator standard de contorizare a suprafetei semanate

: Sistem cu marcator dublu hydraulic

Sistem cu marcator dublu hidraulic

discuri de semanatoare facute din otel inoxidabil; Gaurile pe disc au o suprafata neteda pentru a impiedica distrugerea semintei. Discurile sunt usor intershimbabile

Discuri

Discurile de semanatoare sunt facute din otel inoxidabil; Gaurile de pe disc au o suprafata neteda pentru a impiedica distrugerea semintei. Discurile sunt usor interschimbabile.

semanatoare vine cu cardan inclus

Semanatoarea vine cu cardan inclus

Cuplaj cardanic

Fertilizare dublu disc

Rarita

Reglaj razuitori

Roti de tasare

Sistem de reglare a presiunii pe sectie

Ventilator

Optional:

1 roata de presare / tasare in mijloc - Roata Pro WA0017

Separator indepartare resturi vegetale

Specificatii tehnice

Capacitate rezervor 1000 litri
Marcatori hidraulici 2
Distanta transport 3 metri

Specificatii tehnice

Capacitate rezervor 1000 litri
Marcatori hidraulici 2
Distanta transport 3 metri
Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Semanatoare pneumatica prasitoare semitelescopica Bufer 6-8 R, dublu disc, fertilizare jumbo inox, 100-140 CP

Acorda o nota