Semanatori plante paioase

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Semanatori plante paioase

Semanatori pentru plante paioase performante


Semanatoare de plante paioase pentru o semanare eficienta

Semanatori pentru plante paioase performante

Semanatul este probabil una dintre cele mai importante activitati care se desfasoara in contextul unei lucrari agricole, deoarece este momentul in care pamantul, cel care a fost pregatit in prealabil, este insamantat cu ceea ce urmeaza a fi noua cultura de plante. Dar plantele sunt de multiple soiuri, iar pentru momentul semanatului, se impart in doua mari categorii: plante paioase si plante prasitoare. In cazul plantelor paioase, exista utilaje speciale, numite semanatori de plante paioase, care sunt ideale pentru o un proces de semanare eficient, in pamantul afanat, gata prelucrat. O astfel de semanatoare de plante paioase poate fi gasita in oferta online a magazinului Magazia lu’ Costica, gata sa fie transportata catre orice destinatie dorita dintre granitele tarii. Preturile ieftine si gama diversificate de semanatori de plante paioase sunt doar doua motive pentru care clientii Magazia lu’ Costica pot fi fericiti ca practica o agricultura moderna, cu utilaje agricole extrem de eficiente.

Semanatoare de plante paioase pentru o semanare eficienta

Garantia calitatii pentru semanatorile de plante paioase este data de producatorii acestor utilaje agricole, care sunt branduri de renume in acest domeniu al utilajelor agricole. Iata care sunt producatorii care aduc in magazinul online Magazia lu’ Costica aceste tipuri de semanatori pentru plante paioase:

  • Bufer
  • Maschio Gaspardo
  • Nardi
  • Vogel & Noot

Toate semanatorile noi disponibile (semanatori paioase pe discuri, semanatoare lucerna, semanatori grau) in acest magazin online au nevoie de o putere relativ mare a tractorului care le pune in miscare, deoarece sunt echipamente agricole foarte grele si care necesita o forta imensa. Asadar, cele mai mici semanatori de plante paioase de la Magazia lu’ Costica au nevoie de o putere de 55-90 CP, iar cele mai mari au nevoie de o putere de aproximativ 200 CP. Pentru o semanare cu spor, asadar, orice gospodar trebuie sa se asigure ca are un tractor voinic si o semanatoare de plante paioase achizitionata de la Magazia lu’ Costica, magazinul online cu preturi ieftine la toate echipamentele agricole.