Semanatori porumb si plante prasitoare

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Semanatori porumb si plante prasitoare

Semanatori pentru porumb si plante prasitoare cu precizie mare de taiere


Semanatoare de plante prasitoare cu putere mare de ventilatie

Un proces esential in munca agricola este semanatul. Daca bunicii nostri obisnuiau sa desfasoare acest intreg proces prin mijloace traditionale, astazi, tehnologia ii ajuta pe agricultori sa isi usureze cu mult munca, prin folosirea unor echipamente de ultima generatie. Magazinul nostru online vine in ajutorul celor care isi doresc sa eficientizeze munca cu ajutorul unor semanatori pentru porumb si plante prasitoare. Oferim produse la branduri de top, confectionate din materiale rezistente si de cea mai buna calitate, semanatorile moderne sunt utilaje care va ajuta sa semanati plantele prasitoare fara si cu fertilizare.

Semanatoare pentru porumb cu putere mare de ventilatie

Fiind foarte utile in munca agricola, magazinul nostru online si-a imbogatit gama de produsei cu modele moderne, astfel incat micii si experimentatii agricultori sa aiba un ajutor de nadejde in gospodarie. Printre cele mai performante modele potrivite pentru plantele prasitoare se numara:
- Semanatoare cu fertilizare, antrenata mecanic, destinata semanatului, dar si fertilizarii, concomitent cu fertilizarea plantelor prasitoare, precum porumbul, soia, sfecla, floarea-soarelui etc). Acest tip de semanatoare se foloseste, de regula, pe pamanturile plane si are avantajul de a maximiza munca, prin scaderea costurilor;
- Semanatoare pneumatica, cu adancime reglabila si presiune aplicata controlata de un arc si numeroase dotari la pachet, precum elemente de brazdar, cardan, marcator hidraulic, set de lumini si placute de avertizare;
- Semanatoare de precizie, cu camera cu vid rotativ si unitate superioara de plantare cu disc dublu si cos de seminte;
- Semanatoare cu sectii speciale de semanat, cutii de ingrasaminte si roti de antrenare.

Usurati-va cu mult munca de semanare a pamantului agricol, apeland la un utilaj de ultima generatie. Magazinul nostru online va asteapta cu cele mai avantajoase oferte, astfel incat fiecare investitie sa fie adaptata oricarui buget.

Care sunt cele mai eficiente semanatori?

Cele mai eficiente semănători sunt cele care răspund la toate nevoile tale. Semanatoarea reprezintă un accesoriu pentru tractor, iar atunci cand vrei sa alegi una eficientă trebuie sa ții cont în primul rand de felul pieselor componente. De regula, o semanatoarea este compusă din palnie, roti de alimentare, brazdare de seminte si o brazdara. De asemenea, este important să iei în considerare ce fel de cultivare faci: semanatori mecanice, semanatori pneumatice si semanatori manuale.

Cum alegi semanatoarea potrivita pentru porumb?

Semanatorile pentru porumb sunt de trei tipuri și anume: universale – lucrează folosind semințe din diverse culturi, însă nu aplică îngrășăminte, combinate – sunt cele care introduc semințe în sol împreuna cu îngrășămintele și speciale- care folosesc doar 1 tip de sămânță. Dintre toate, semanatoarea de porumb potrivită nevoilor tale este cea care îndeplinește criteriile care stau la baza căutării tale.

Cand se seamana porumbul?

Porumbul se seamănă atunci când temperatura din sol la o adâncime de 10 cm este cuprinsă între 8 și 10 grade Celsius la ora 7 dimineața, iar vremea este în curs de încălzire. În unele zone din țară, cultura porumbului diferă din punct de vedere calendaristic, astfel că: în sudul Moldovei, Dobrogea, sudul și vestul țării perioada optimă pentru semănat este cuprinsa între 1 și 20 aprilie, în Câmpia Transilvaniei și centrul Moldovei între 15 și 20 aprilie și în zonele subcarpatice și nordul țării între 20 și 30 aprilie.