Drujba STIHL MS 170 40 cm 1.1mm

Cod articol: 11302000503
Drujba STIHL MS 170 40 cm 1.1mm
5 5
Drujba STIHL MS 170 40 cm 1.1mm
Rating:
100% of 100
949,00 LEI 790,01 LEI
ECONOMISESTI 159,00 LEI PRET VECHI 949,00 LEI
Stoc epuizat

Contacteaza-ne telefonic pentru pret sau detalii

MASURI DE SIGURANTA

Pentru a cunoaste pericolele unui motofierastrau, este necesara o instruire.
Deasemenea, trebuie respectate cerintele pentru imbracamintea de siguranta.
Daca informatiile nu sunt clare, va recomandam sa-l ridicati din magazinul nostru fizic (dealer autorizat STIHL).

Mai multe informatii pe canalul de YouTube Stihl Romania.

Suntem prezenti pe
SISTEMUL ELECTRONIC DE ACHIZITII PUBLICE

Prezentare

Drujba STIHL MS 170 40 cm 1.1mm


Inregistreaza produsul achizitionat de la noi pe site-ul oficial STIHL la adresa preg.stihl.com/ si primesti 6 luni extra garantie!

Acest model este pentru incepatori; este mic cu catalizator(D), cu emisie redusa de gaze, cu tehnica derivata de la motoferastraiele profesionale. Este recomandat pentru taierea lemnelor pentru foc si pentru constructiile din lemn. De asemenea mai este bun pentru taierea pomilor cu diametrul de pana la 30 cm.


STIHL ElastoStart

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza varfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. Elementul de amortizare din manerul de demarare special ElastoStart absoarbe alternativ forta in functie de evolutia compresiunii si o elibereaza din nou. Acest lucru determina un proces de demarare uniform, fara varfuri de forta de soc.
Compensator

 

Compensator

Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grija ca in ciuda cresterii gradului de murdarire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare si consumul de combustibil sa ramana aproape constante. Numai daca intervine o cadere de putere sesizabila trebuie curatat filtrul de aer. Astfel sunt posibile si intervale de lucru foarte mari fara intretinere.
Comanda monobloc

 

Comanda monobloc

Functiile masinii, pornirea la rece si la cald, functionarea si oprirea sunt comandate de la o singura maneta. Asta  face comanda deosebit  de confortabila si sigura, deoarece mana dreapta poate ramane in permanenta pe maner.

STIHL MS 170 D 35 cm PMMC3 3/8

Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat lateral

Surubul de intindere a lantului se actioneaza lateral, prin capacul rotii lantului. Acest lucru impiedica contactul mainii cu lantul de ferastrau ascutit si cu varfurile opritorului cu gheare.

Sistem anti-vibratii

Sistem anti-vibratii

Vibratiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburari de irigatie sangvina la nivelul mainilor si bratelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibratie. La motouneltele cu sistem AV vibratiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie si unealta de lucru in miscare sunt clar reduse.

STIHL MS 170 D 35 cm PMMC3 3/8

Busoane pentru rezervor fara scule suplimentare

Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil si ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise si reinchise rapid, fara consum de forta si fara vreo alta unealta.

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistem Ematic pentru ungerea lantului

Sistemul STIHL Ematic este compus din sina de ghidaj Ematic, lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul uleiului poate fi redus cu pana la 50% .

Informatii aditionale

Informatii aditionale
Cod Unic 11302000503
Producator Stihl
Putere motor 1.6 CP/1.2 kW
Lungimea de taiere 40 cm
Greutate 4.2 kg
Cap cilindrica 30.1 cm³
Greutate fara lama 3.4 kg
Pasul lantului 3/8" , 1.1 mm
Nivel presiune acustica 100,0 dB(A)
Nivel de putere acustică 109,0 dB(A)
Nivel de vibraţii stânga/dreapta 4.3/6.2 m/s²
EAN Code 886661787777

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Drujba STIHL MS 170 40 cm 1.1mm

Acorda o nota