ServiceReparăm mai mult decât brandurile cunoscute!

 

Expertiza noastră nu se limitează doar la brandurile populare ca Stihl, Honda, sau BCS. Indiferent de marca dispozitivului dumneavoastră, fie că este cunoscută sau mai puțin cunoscuta, suntem aici pentru a oferi soluții de reparare de înaltă calitate. La Magazia lu’ Costica veți găsi exact lucrul potrivit pentru grădina dumneavoastra, dar și pentru amenajari peisagistice, agricultură și silvicultură sau industria construcțiilor. Accentul se pune pe calitate, performanță și ușurință în utilizare la un pret de vanzare corect.

Magazia lu Costică oferă și un service autorizat Stihl, Agrisorg, AGT. Aici vom putea repara produsele vândute de noi, dar și utilaje produse de alți producători.
Poți fi sigur că angajații noștri vor trata cu mare atenție motounealta pe care o aduci în service. Tehnicienii noștri sunt instruiți și trecuți prin mai multe etape de calificare înainte de a li se permite să facă service pentru motoutilaje. Ei sunt instruiți să constate defecțiunile, să repare, să asambleze și să inspecteze toate motoutilajele pe care Magazia lu Costică le vinde.


 

Servicii de montaj/punere în funcțiune de catre un mecanic autorizat

 

In calitate de distribuitor autorizat Stihl, orice utilaj ridicat de la magazinul nostru din Ploiesti, fie ca a fost achizitionat online sau fizic din magazin, beneficiaza GRATUIT de montaj autorizat si punere in functiune + instructaj de folosire

 

La Magazia lu’ Costica suntem dedicați să vă oferim soluții complete și servicii personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Astfel, daca achizitionati un utilaj de la noi si alegeti sa il ridicati direct de la magazinul nostru din Ploiesti puteti beneficia de urmatoarele servicii:

  • consultanta de specialitate pentru a achizitiona cel mai potrivit utilaj nevoilor dvs.
  • montaj autorizat
  • punere in functiune
  • instructaj de folosire si intretinere, plan de revizii
  • service si piese de schimb

Aceste servicii asigură o instalare corectă și sigură a utilajului, garantând astfel funcționarea optimă și durabilitatea pe termen lung a acestuia.

In plus, intelegerea importantei exploatarii corecte a utilajului de catre dumneavoastra si planul complet de ingrijire si revizii necesare acestuia sunt de asemenea alte avantaje evidente.

Costul serviciilor de montaj poate varia în funcție de complexitatea utilajului și cerințele specific. Astfel, am trecut mai jos o lista de preturi in functie de categoria de utilaj:

 

Tip utilaj/ categorie utilaj

montaj si punere in functiune

 

Atomizor - 90 lei

Debitator - 90 lei

Drujba - 75 lei

Emondor - 90 lei

Freza de zapada - 130 lei

Masina de sapat santuri - 170 lei

Masina de tuns gazonul - 90 lei

Motoare termice - 50 lei

Motoburghiu - 70 lei

Motocoasa cu fir / Sistem combinat cu un accesoriu - 70 lei

Motocositoare cu masa de cosire - 220 lei

Motocultor cu freza - 220 lei

Motofoarfeca - 50 lei

Motopompa - 50 lei

Motosapa - 170 lei

Scarificator - 90 lei

Suflanta - 70 lei
Tocatoare crengi - 170 lei

Tractoras de tuns gazonul/ Tractoras cu tocator - 260 lei

Roaba atomizor - 170 lei

 

Preturile sunt exprimate in lei si includ TVA.