Tanc de racire INOX capacitate 500 litri - 380 V

Magazia Lu' Costica Tancuri (rezervoare) de racire Tanc de racire INOX capacitate 500 litri - 380 V
EMT.CTS500-3
Cod Unic
EMT.CTS500-3

Acest produs nu mai face parte din oferta lui Costica

Tanc de racire INOX capacitate 500 litri - 380 V is available to buy in increments of 1

Prezentare


Tanc de racire INOX capacitate 500 litri EMT pastreaza calitatile alimentare ale laptelui, lungind faza bactericida cu diapazon maxim de racire de la +10°C pana la -20°C. 

Tanc de racire EMT - un vas cilindric cu pereti dubli, care formeaza continutul interior si captuseala, intre care este montat un evaporator din teava neteda. Tevile evaporatorului sunt asezate in forma de spirala sub fund si pe peretii din jur, iar pentru pastrarea distantei intre infasurarile separate ale spiralei sunt montate patru console din lemn asezate simetric. Deasupra evaporatorului este asezata izolatia calda iar deasupra ei este montata captuseala.

La capac este montat un umar frant, care este prins de rama purtatoare, unde se gaseste un limitator pentru reglarea masurii de deschidere,  mentinerea in pozitie deschisa a capacului si intreruperea electromotorului la redactor la deschiderea capacului. La capac, de umarul frant, sunt prinsi electromotorul, reductorul, amestecatorul mobil si modulul de conducere care asigura regimul de lucru automat.

Inainte de punerea in functiune, la modulul de conducere se da regimul de lucru. La capac este montata si o sonda pentru captorul termic si termostat.

Corpul de lucru cu care este alimentata instalatia frigorifica e R-404A.

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Tanc de racire INOX capacitate 500 litri - 380 V

Acorda o nota