Sisteme autoghidare tractor

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
Pret
Putere necesara (CP)
 1. -17%

  PROMO

  Sistem autoghidare tractor Sveaverken F100 Advanced

  35.340,00LEI 29.400,00LEI

  Economisesti: 5940 LEI
  La furnizor
 2. -27%

  PROMO

  Sistem autoghidaj Sveaverken F100 Basic

  32.400,00LEI 23.510,00LEI

  Economisesti: 8890 LEI
  Ultimul produs din stoc
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Sisteme autoghidare tractor

Sistemele de autoghidare pentru tractoare sunt tehnologii avansate care permit tractorului să se deplaseze pe teren fără intervenția constantă a șoferului. Aceste sisteme contribuie la îmbunătățirea eficienței și preciziei în agricultură.

Magazia lu Costică este magazinul în care găsești absolut tot ce ai nevoie pentru culturile și gospodăria ta. Suntem conectați în permanență cu soluțiile inovative și moderne, astfel că aducem în atenția clienților noștri produse de ultimă generație care să le ușureze munca și să le sporească rezultatele muncii lor.

Sisteme de autoghidare – soluții eficiente pentru agricultura de precizie

Achiziționarea unui sistem de autoghidare pentru tractor poate aduce mai multe avantaje și beneficii, atât pentru fermierii mari, cât și pentru cei mici.

 • Eficiență crescută - Sistemele de autoghidare permit tractorului să se deplaseze pe teren în mod precis și fără intervenția constantă a șoferului. Aceasta poate duce la o eficiență sporită în utilizarea timpului și resurselor.
 • Reducție suprapunere - Acestea pot reduce suprapunerea în activitățile agricole, cum ar fi aratul sau semănatul, ceea ce poate duce la economii semnificative de combustibil și inputuri agricole.
 • Precizie în lucrările agricole - Autoghidarea asigură o precizie sporită în executarea operațiunilor agricole. Acest lucru poate contribui la o distribuție mai uniformă a fertilizanților sau pesticidelor, și la o producție agricolă mai consistentă.
 • Economie de timp - Fermierii pot economisi timp în timpul lucrărilor agricole, deoarece nu mai este nevoie să se concentreze constant asupra direcției de deplasare a tractorului.
 • Lucrări pe timp de noapte și în condiții de vizibilitate redusă - Sistemele de autoghidare permit tractoarelor să lucreze și în condiții de vizibilitate redusă sau în timpul nopții, ceea ce poate fi util în situații în care este necesar să se optimizeze utilizarea timpului disponibil.
 • Optimizarea resurselor - Autoghidarea poate contribui la o utilizare mai eficientă a resurselor, cum ar fi semințele, îngrășămintele și apa. Aceasta poate ajuta la reducerea risipei și la optimizarea randamentului culturilor.
 • Monitorizare și înregistrare a datelor - Multe sisteme de autoghidare sunt echipate cu funcții de monitorizare și înregistrare a datelor, permițând fermierilor să analizeze și să optimizeze operațiunile agricole pe baza informațiilor colectate.

La Magazia lu Costică beneficiezi de o ofertă variată de produse la prețuri excepționale! Îmbunătățește-ți agricultura și investește în sisteme eficiente!

Întrebări și răspunsuri:

Cum funcționează un sistem de autoghidare pentru tractor?

Sistemele de autoghidare pentru tractoare utilizează o combinație de tehnologii, inclusiv GPS, senzori și software specializat. Receptorul GPS determină poziția tractorului, iar senzorii și camerele ajută la detectarea terenului și a obstacolelor. Software-ul interpretează aceste informații pentru a controla direcția și viteză tractorului în timpul lucrărilor agricole.

Care sunt beneficiile utilizării unui sistem de autoghidare pentru tractor?

Beneficiile utilizării unui sistem de autoghidare pentru tractor includ eficiența crescută, reducerea suprapunerilor, precizia în aplicarea soluțiilor agricole, economii de timp și resurse, precum și o distribuție uniformă a lucrărilor agricole. Autoghidarea poate contribui, de asemenea, la reducerea oboselii șoferului și la optimizarea resurselor.