Magazia lu' Costica - Transport

Transport gratuit la cumparaturi peste 1000 RON si sub 30 kg

   Indiferent de orasul din care lansati comanda, livrarea este GRATUITA la comenzi peste 1000 ron pentru coletele care au o greutate mai mica de 30 kg, in aria de acoperire a curieratului, exceptie facand de la aceasta regula produsele incadrate la categorile Tractoare si Utilaje Agricole.

Modalitati de livrare

   Ramburs - Livrarea comenzilor la Magazia Lu' Costica se efectueaza prin NemoExpress si Urgent Curier. Trasportul este asigurat de curier rapid. Firma de curierat garanteaza efectuarea transportului in maxim 24 ore de la expediere catre orice localitate cu agentie si in maxim 48 ore catre localitatile fara agentie.

   Ridicare personala din magazin - Aveti posibilitatea sa rezervati produse pentru 3 zile lucratoare.

Conditii generale de livrare

   La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

   In cazul in care optati pentru plata ramburs va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru (8 RON + TVA). In cazul in care comanda este plasata pana in ora 16:00, expedierea coletului se va realiza in aceeasi zi. Daca ai plasat comanda dupa ora 16:00, aceasta va fi expediata in cursul zilei urmatoare.