Combinatoare agricole

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Combinatoare agricole

Combinatoare pentru maruntirea si afanarea solului


Combinatoare pentru obtinerea unui sol cat mai fertil

Combinatoarele sunt echipamentele agricole de nelipsit din gospodaria unui agricultor profesionit, un utilaj care ajuta la maruntirea si afanarea solului. De asemenea, prin componentele cu care vine la pachet, combinatorul ajuta la distrugerea buruienilor si a plantelor daunatoare, astfel incat pamantul sa fie cat mai fertil si mai bine pregatit pentru a da roade.

Combinatoare pentru maruntirea si afanarea solului

Pentru a multumi si cele mai exigente cerinte, dar si a ne preta la nivelul oricarui tip de pamant agricol, punem la dispozitie o gama variata de combinatoare, ale caror dimensiuni si forta de munca va coincide cu cea necesara tipului de afacere agricola. De la producatori de top, combinatoarele de vanzare din magazinul online cu echipamente agricole au rolul de a:

  • Marunti pamantul
  • Afana solul
  • Distruge buruienile din culturile de plante prasitoare
  • Nivelarea stratului superficial de pamant, datorita placilor elastice din fata tavalugului pentru nivelare, cel care va avea acelasi efect dorit chiar si in cazul celor mai dificile denivelari
  • Prelucra pamantul, intr-un mod uniform, indiferent de adancimea la care se lucreaza
  • Tasa optimal pamantul, cu ajutorul inelelor din spate, sub o presiune de tasare care poate fi reglata
  • Faramita bulgarii si straturile tari care se formeaza ca urmare a prelucrarii totale
  • Agregatul specific combinatoarelor ii ofera agricultorului posibilitatea de a realiza urmatoarele operatiuni pentru solul agricol: cultivarea in intregime a solului, graparea lui, cu ajutorul unor grape cu colti, semanatul pamantului, precum si tavalugirea pamantului, pentru anumite culturi care necesita o prelucrare de inalta precizie

Combinatoare pentru obtinerea unui sol cat mai fertil

Pentru ca ne dorim sa va punem la dispozitie utilaje agricole de cea mai buna calitate, am pregatit o gama variata de combinatoare, din materiale rezistente si garantie pentru eficacitatea lor. Alegeti modelul de combinator agricol potrivit, in functie de latimea de lucru, puterea necesara, productivitatea lui, numarul de dinti, diametrul talerului si masa totala a acestuia. Realizati unele dintre cele mai importante procese de prelucrare ale solului, cu ajutorul unui echipament agricol cu o putere de lucru mare, precum combinatorul.