Culegatoare porumb

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • Culegatoare porumb 3 produse
Producator
 1. Berko 2 produse
 2. SIP 1 item
Less
 1. Culegator porumb pe 1 rand Berko model 014
  La furnizor
 2. Culegator porumb pe 2 randuri Berko model 025
  La furnizor
 3. Combina pentru recoltat porumb SIP model Tornado 40 / 80, de la 24 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Culegatoare porumb

Culegatoare porumb pentru o recoltare simpla si rapida

Porumbul este una dintre cele mai folosite si cultivate cereale din Romania. In timpul coacerii, porumbul trece prin trei faze: coacerea in lapte, in ceara si coacerea deplina. In luna august, se recolteaza porumbul timpuriu si porumbul pentru siloz, iar in septembrie se recolteaza porumbul pentru boabe. 

In functie de destinatia acestuia, pentru recoltare veti avea nevoie de diferite culegatoare porumb care sa va ajute la indeplinirea procesului. 

Magazia lu’ Costica va pune la dispozitie cele mai bune masini cules porumb de la producatori de top, care se vor adapta nevoilor si cerintelor dumneavoastra. 

Culegatoare porumb pentru o recoltare simpla si rapida

In functie de suprafata terenului si de caracteristicile acestuia, puteti alege culegatoare porumb 2 randuri sau culegator/culegatoare porumb 3 randuri. Cel mai bine este sa optati pentru un colegator porumb special adaptat terenului, astfel incat procesul de recoltare sa se desfasoare fara emotii. 

Magazia lu’ Costica va ofera culegatoare porumb ieftine de la producatori renumiti, care dispun de tehnologii de ultima generatie. Pentru a va face munca mult mai usoara, este important sa alegeti utilaje agricole special adaptate tipurilor de culturi pe care le detineti. 

Culegatoare de porumb la pret avantajos pentru orice agricultor 

Stim cat de importanta este calitatea utilajelor pentru agricultori si fermieri, dar si obtinerea unui pret excelent. De aceea, Magazia lu’ Costica va ofera colegatoare de porumb la pret avantajos, pentru orice agricultor. Tot ce trebuie sa faceti este sa comparati utilejele si sa il alegeti pe cel care vi se potriveste cel mai bine. Aveti la dispozitie cateva modele de top, care o sa va impresioneze prin calitate, fiabilitate si tehnologii de ultima generatie. 

Daca aveti dubii in legatura cu un anumit model de culegatoare porumb cu motor, consultantii magazinului o sa va ofere cele mai bune sfaturi si informatii exacte, astfel incat sa puteti lua decizia care va avantajeaza cel mai bine.