Cultivatoare

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Cultivatoare

Cultivatoare agricole pentru obtinerea unor culturi bogate


Cultivatoare de calitate cu vibratii si functii de fertilizare

Cultivatoare agricole pentru tractoare pentru obtinerea unor culturi bogate

Inainte de semanare, patul germinativ trebuie foarte bine pregatit pentru a fi aerisit si gata sa primeasca semintele care vor decide soarta culturii. De aceea, sunt necesare utilaje agricole specializate pentru anumite actiuni, care nu numai ca eficientizeaza procesul de pregatire a solului, dar il si usureaza pentru agricultorul care are deja tractorul pregatit pentru aceste lucrari speciale pentru terenul agricol. Unul dintre aceste utilaje care pot fi atasate unui tractor este cultivatorul, care are importantul rol de prelucrare a pamantului pentru cultura, prin pulverizare si amestecare, inainte de procesul de plantare propriu-zis sau mult dupa acesta, cand plantele au inceput deja sa rasara, ajutand la indepartarea buruienilor. Astfel, prin aerare si distrugere a buruienilor, se obtine un sol sanatos, care va fi mediul ideal pentru fiecare planta cultivata in acesta. Cultivatoare de calitate de vanzare pot fi gasite in oferta magazinului online Magazia lu’ Costica, deoarece sunt disponibile intr-o gama diversificata si la preturi ieftine, gata sa se plieze pe buzunarul oricarui client.

Cultivatoare de calitate cu vibratii si functii de fertilizare

In stocul magazinului online Magazia lu’ Costica exista numeroase tipuri de echipamente agricole ideale pentru cultivare. Acestea pot fi impartite in urmatoarele categorii de cultivatoare:

  • Vibrocultivatoare cu tavalug
  • Cultivatoare de precizie
  • Cultivator cu fertilizare
  • Cultivator cu dalta
  • Cultivator viticol
  • Freza de sol
  • Cultivator vie
  • Masina de plivit cu degete/gheare

Toate aceste tipuri de cultivatoare agricole au proprietati speciale in afara de caracteristicile clasice ale acestor tipuri de echipamente agricole, unele se folosesc de o tehnologie cu vibratii, altele au functie si de fertilizare, altele sunt speciale pentru vie, iar o categorie este speciala doar pentru plivit. Cert este ca aceasta diversificare a cultivatoarelor disponibile in magazinul online Magazia lu’ Costica il ajuta pe fermierul gospodar sa isi aleaga exact tipul de cultivator care ii este necesar planului agricol.