Hedere

La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Hedere

Descoperă gama de depanusatoare și hedere pentru porumb și hedere pentru recoltat floarea soarelui de pe Magazia Lu Costică. Prețuri excepționale și o gamă variată de modele special create pentru nevoile tale.

Avantajele depanusatoarelor și hederelor pentru porumb

Printre principalele avantaje ale acestor utilaje se află și:

  • Productivitatea nemaipomenită
  • Nu există pierderi
  • Curatarea perfecta a câmpului de tulpini.

Cum funcționează hederul?

Atunci când este montat și pornit, hederul culege știuleții de porumb fără a deteriora boabele de porumb, transportând în combină numai știuleții. Plăcile de cules împing ciocalaii înspre cuțitul dispozitivului de zdrobire care se află situat spre acestea, la o distanță de aproximativ 4 cm de contracuțitul fix. Rezultatul sigur este garantat de turația foarte mare și de modul de situare a valțurilor și dispozitivului de zdrobire.

Hederul funcționează la fel, păstrându-și toți indicatorii chiar și în condiții nefavorabile prezente în timpul secerișului, cum sunt spre exemplu tulpinile umede, terenurile îmburuientate, tulpinile înalte și groase sau masa foioasă abundentă. De asemenea, umiditatea crescută sau grosimea mai mare a tulpinilor, nu vor încetini viteza de lucru a hederului.

Consultă gama de produse prezentă în site și alege produsele de care ai nevoie pentru a-ți duce la bun sfârșit toate treburile.