Grape rotative

La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Grape rotative

Grape rotative pentru multiplele activitati de prelucrare a pamantului


Grape agricole rotative cu mijloace de tractare

Grape rotative pentru multiplele activitati de prelucrare a pamantului

Cu un scop asemanator cultivatorului, insa diferita ca mod de actionare, grapa rotativa este un utilaj agricol ideal pentru spargerea primului strat de pamant, afanarea la suprafata a acestuia si uciderea buruienilor care abia prind radacina si rasar. Usor de utilizat, acest utilaj agricol este atasata unei masinarii de tractare, de obicei un tractor, care se asigura ca grapa rotativa este pusa in miscare si ca sapa pana la o adancime potrivita, nici foarte mare, dar nici care abia zgarie suprafata pamantului. Pentru ca acest tip de echipament agricol sa aiba toate caracteristicile potrivite, trebuie achizitionat de la un magazin de profil, de preferat unul online care transporta orice tip de utilaj catre orice destinatie din tara. Magazia lu’ Costica este un astfel de magazin online care le pune la dispozitia tuturor agricultorilor cele mai calitative si diversificate tipuri de grape rotative, pentru ca acestia sa se poata bucura de lucrari agricole eficiente si de echipamente de calitate, care sa le serveasca mult timp.

Grape rotative pentru multiplele activitati de prelucrare a pamantului

Fiindca exista mai multe tipuri de suprafete de pamant, cu sol diferit, exista o oferta diversificata si de grape rotative, pentru ca fiecare agricultor sa poate alege exact modelul pe care il prefera, in functie de necesitatile sale. Iata care sunt modele de grape rotative de vanzare disponibile in acest magazin online:

  • Grapa Rotativa VOGEL&NOOT model ARTERRA MS 400
  • Grapa Rotativa MASCHIO model DOMINATOR DM RAPIDO 4000 PLUS
  • Freza cu dinti verticali Celli model GO, 40-70 CP
  • Freza de sol verticala Celli model RANGER, 50-85 CP
  • Freza cu dinti verticali cu tavalug GEO model MG, 25-60 CP
  • Freza de sol R2 model MTZ, 14-35 CP

Grape agricole rotative cu mijloace de tractare

Fiecare dintre aceste tipuri de grape si freze rotative au un mecanism diferit, ideal pentru afanarea pamantului, spargerea bulgarilor de pamant, despicarea suprafetei solului si uciderea buruienilor abia rasarite. Atasate unui mijloc de tractare, aceste tipuri de echipamente agricole le vor permite tuturor agricultorilor niste lucrari ale terenului care vor garanta o cultura fructuoasa.