Greble soare

La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Greble soare

Greble soare: ideale pentru adunat, rasfirat sau intors fanul de pe orice tip de teren 

Adunarea, rasfirarea sau intorsul fanului reprezinta activitati agricole deosebit de importante pentru orice agricultor. Aceste operatiuni se realizeaza in ziua de astazi cu utilaje performante, care va ajuta sa economisiti timp. Este important sa folositi utilaje agricole de ultima generatie, de la producatori de renume, care va vor ajuta sa desfasurati fiecare activitate in cele mai bune conditii. 

Magazia lu' Costica va ofera cele mai bune greble soare, ideale pentru adunat, rasfirat sau intors fanul de pe orice tip de teren, inclusiv cel accidentat. In felul acesta, nu va trebui sa achizitionati utilaje suplimentare sau sa va ganditi ca o anumita parte a recoltei va fi compromisa. 

Greble soare: ideale pentru adunat, rasfirat sau intors fanul de pe orice tip de teren 

In Magazia lu' Costica veti gasi cele mai bune greble soare de vanzare: o gama variata de astfel de utilaje dintre care puteti alege, de la cei mai buni producatori, cum ar fi Sitrex si Bufer. 

Grebla soare este formata din 4 sau 5 rotoare, un cadru fix cu brate pentru carat si un sistem de prindere in trei puncte. Spitele acestui tip de utilaj sunt indoite si fixate pe un disc central (doar varfurile sunt lasate libere pentru a efectua procesul de greblare). 

Greble soare de vanzare: ideale pentru tractoare cu o putere intre 30 si 90 cai putere.

Magazia lu' Costica va ofera greble soare de vanzare in conformitate cu nevoile si cerintele dumneavoastra. Indiferent de bugetul pe care il aveti la dispozitie, veti gasi greble soare la pret avantajos. 

Va oferim greble soare ideale pentru tractoare cu o putere intre 30 si 90 cai putere. Acestea va vor ajuta sa efectuati operatiunile necesare adunatului, rasfiratului sau intorsului fanului in vederea pregatirii acestuia pentru balotat. 

Pentru cele mai bune oferte de greble soare, nu ezitati sa ne contactati!