Gruber si cultivatoare de adancime

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
Producator
 1. Akpil 1 item
 2. Bufer 1 item
 3. Namyslo 2 produse
 4. Rolmako 1 item
Less
 1. Semistratificator gruber, ROLEX, 3 m, tavalug coarda
  La furnizor
 2. Cultivator de adancime, pana la 35 cm, tip gruber, Namyslo, model Marracell, 3 metri
  La furnizor
 3. Cultivator tip gruber, Namyslo, model Lower 300, 3 m
  La furnizor
 4. Gruber Rolmako, model U453, 75-135 CP
  La furnizor
 5. Gruber Akpil model Raptor, 80-120 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Gruber si cultivatoare de adancime

Echipamentele agricole de tip Gruber sunt proiectate si specializate pentru lucrările de întreținere și pregătire a solului în culturile de cereale, legume, sau alte culturi cu rădăcini fibroase. Acest tip de echipament este optimizat pentru lucrul în terenurile cu miriști, unde există o mare densitate a resturilor vegetale și un grad ridicat de îngrășăminte naturală.

Cultivatorul Gruber are o construcție robustă și este dotat cu multiple rânduri de denticuli sau discuri pentru a desface și amesteca solul într-un mod eficient. Aceste discuri trec prin miriștea densă și descompun în mod adecvat paiele și resturile vegetale, încorporându-le în sol. Astfel, se asigură o dezintegrare eficientă a materialului organic și o distribuție uniformă a nutrienților în stratul de sol.

Avantajele utilizării scarificatoarelor si cultivatoarelor Gruber

 • Îmbunătățirea structurii solului - Prin descompunerea eficientă a resturilor vegetale și amestecarea lor în sol, cultivatorul Gruber contribuie la îmbunătățirea structurii solului, facilitând drenajul și aerarea acestuia;
 • Efect de fertilizare - Procesul de încorporare a resturilor vegetale în sol permite eliberarea treptată a nutrienților și îmbunătățește conținutul de materie organică, asigurând astfel o fertilizare naturală a culturii;
 • Reducerea erorilor de semănat - Prin eliminarea miriștii și uniformizarea stratului de sol, cultivatorul Gruber ajută la evitarea problemelor asociate cu semănatul în sol necorespunzător sau inegal.
 • Economisirea timpului și a costurilor - Utilizarea echipamentelor Gruber poate reduce necesitatea lucrărilor suplimentare de pregătire a solului, economisind astfel timp și resurse financiare.