Atomizoare vie si livada

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Atomizoare vie si livada

Atomizoare agricole purtate si tratate pentru combaterea daunatorilor


Atomizoare pentru vie si livada din materiale usoare

Atomizoare agricole purtate si tratate pentru combaterea daunatorilor

         Atomizorul pentru tractor de vie si livada este de doua tipuri: purtat si tractat. Atomizoarele sunt folosite pentru lucrari in : viticultura (utilaje agricole pentru vie), pomicultura, intretinere parcuri si gradini, pepiniere.

         Pentru combaterea bolilor si daunatorilor se folosesc atomizoare agricole pentru vie si livada care fac posibila administrarea solutiilor pe plante prin stropire sub forma de picaturi foarte fine sau prin pulberi foarte fine.

Atomizoare pentru vie si livada din materiale usoare

        Atomizoarele agricole pentru combaterea daunatorilor trebuie sa lucreze cu productivitate mare, pentru a permite executarea lucrarii in timp scurt si cu minimum de cheltuieli.

        Principalele părţi componente ale atomizoarelor agricole sunt toate realizate din material plastic, astfel încât greutatea maşinii sa fie cat mai mică. Piesele care intră în contact cu substanţele chimice sunt fabricate din material plastic rezistent sau din oţel inoxidabil, cu proprietăţi anti-corozive, ceea ce garantează o durată de viaţă ridicată.

Care este utilitatea atomizoarelor pentru vie si livadă?

Atomizoarele pentru vie si livadă sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor din următoarele arii: viticultura, pomicultură, întreținerea parcurilor, a grădinii si a pepinierelor. De asemenea, acestea sunt folosite și pentru combaterea bolilor și a dăunătorilor deoarece fac posibilă administrarea soluțiilor pe plante prin stropire.

Cum alegi cele mai bune atomizoare vie si livada?

Atomizoarele pentru vie si livada adaptate nevoilor tale trebuie alese în funcție de mai multe criterii: preț, capacitatea, tipul de bazin, transmisie si ventilator, numărul de trepte, numărul de paleti, pompa și producătorul.