Masini de carnit

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • Masini de carnit 3 produse
 1. Mașina de carnit bilama ORIZZONTI model CFT 300, de la 40CP
  La furnizor
 2. Mașina de carnit bilama ORIZZONTI model CFT2/600, de la 60CP
  La furnizor
 3. Masina de carnit tip tunel Orizzonti model CT/500, de la 60 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Masini de carnit

Masini de carnit pentru intretinerea vitei de vie


Masini de carnit eficiente pentru tractoare

Masini de carnit pentru intretinerea vitei de vie

Un viticultor stie cata grija si atentie necesita intretinerea vitei-de-vie. De aceea, toti pasii care presupun acest lung proces trebuie respectati, astfel incat roadele sa fie pe masura. Carnirea vitei-de-vie este o operatiune verde, care consta in retezarea lastarii cu sau fara nod, atunci cand strugurii intra in procesul de parguire, operatiunea facandu-se la nivelul a 5-7 frunze in varf. Pentru ca, pe vremuri, acest proces era mult ingreunat de lipsa unor ustensile speciale, astazi, viticultorii au la dispozitie niste masini de carnit speciale, pentru vita-de-vie, cele care le vor usura munca si ii vor ajuta sa obtina cantitatea de struguri mult dorita.

Masini de carnit eficiente pentru tractoare

Practic, carnitul se executa atunci cand lastarii prezenti la varful aracilor sau care apar la nivelul sarmelor incep sa se curbeze, moment in care puteti incepe sa folositi:
 • Masini de carnit de la 60 de CP, niste echipamente agricole cu sistem de prindere frontal pe tractor, presiune de lucru de 150 de bar si 22lt/ min, putand fi folosite pe tractoare care au minim 60 de CP
 • Masini de carnit pentru tractoare cu putere de 40 CP, cu sistem de taiere pe vertical si orizontala, suprafata utila de lucru pe verticala 2 m si orizontala 1 m, sistem de cuplare rapida la tractor si distribuitor hidraulic cu actionare din cabina pe care o are tractorul, cu 5 functii.
 • Echipamentele de carnare a vitei-de-vie au patru miscari hidraulice:
 • Pe inaltime
 • Inclinarea barei verticale
 • Rabatarea barei orizontale la 90 de grade
 • Dezacsare laterala sub forma mecanica sau hidraulica
 • Aveti grija de culturile de vita-de-vie si echipati-va, ca un viticultor modern, cu cele mai profesioniste echipamente de pe piata. La preturi ieftine, cumparati din magazinul online Magazia lu’ Costica cele mai performante utilaje de viticultura si obtineti o afacere de succes, cu ajutorul magazinului nostru online de echipamente agricole.