MIG-uri Ingrasaminte, Gunoi si Azot

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
MIG-uri Ingrasaminte, Gunoi si Azot

Utilaje fiabile de imprastiat si de incorporat in sol ingrasaminte


Masini pentru imprastierea ingrasamintelor in mod eficient pentru agricultori

Utilaje fiabile de imprastiat si de incorporat in sol ingrasaminte

Un pamant care sa va ofere plantele si roadele pe care le asteptati este un pamant de care agricultorul trebuie sa aiba grija in permanenta. De aceea, unul dintre criteriile de baza este acela de a-i oferi solului niste ingrasaminte care sa-l ajute sa roadeasca. Iar pentru ca tehnologia a evoluat atat de mult, incat sa nu mai trebuiasca sa realizati aceasta munca manual, magazinul online cu produse agricole Magazia lu’ Costica va ofera cele mai de folos utilaje de ingrasaminte, intr-o diversitate de modele.

Masini de imprastiat ingrasaminte, azot sau gunoi in mod eficient, pentru agricultori

Fiindca stim ca fiecare recolta in parte trebuie intretinuta intr-un mod diferit, conform semintelor care urmeaza sa fie plantate, am incercat sa dezvoltam o colectie bogata de utilaje de ingrasaminte, adaptate si celor mai exigente cerinte. Cele mai importante sunt, astfel:

Masinile de incorporat in sol ingrasamintele, niste echipamente special proiectate incat sa incorporeze perfect ingrasamantul in pamantul agricol; acestea vin la pachet cu reductoare actionate de la priza de putere, sistem de prindere in trei puncte, ancore reglate mecanic si sistem de dozare cu actionare mecanica direct pe utilaj, care poate functiona chiar si simultan cu acesta

Distribuitoarele de ingrasaminte (mig gunoi), cele care vor imbogati solul cu substante nutritive, imprastiate pe suprafata plantelor, precum orz, rapita, ovaz, sfecla, bumbac, fasole si porumb; tipurile de ingrasaminte pe care aceste utilaje le folosesc sunt cele de tip uree si ingrasamintele superfosfat triplu.

Pentru ca aceste echipamente sa reziste o perioada de timp indelungata, ele sunt confectionate din materiale rezistente in timp, precum inoxul, in cazul partilor laterale, astfel incat ingrasamantul sa fie aruncat pe o suprafata cat mai mare. In interiorul echipamentelor, exista o protectie speciala, care impiedica conglomerarea ingrasamintelor si blocarea lor in gura de imprastiere. Pentru rezultate mult asteptate in cazul afacerilor agricole, investiti inteligent in niste utilaje de ingrasaminte (mig de ingrasaminte, mig de azot sau mig de gunoi), la preturi ieftine, numai din magazinul online Magazia lu’ Costica.