Pluguri cu 1 brazda

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Producator
 1. Agrisigeva 1 item
 2. Aldo Biagioli 4 produse
 3. Faza 1 item
 4. Nardi 3 produse
Less
Pret
 1. Plug de desfundat ERMO, model FS.1/98
  La furnizor
 2. Plug de desfundat Nardi, model PRF/POR/PR
  La furnizor
 3. Carucior pentru remorcat pluguri, Nardi, model Kompass, 60-120 CP
  La furnizor
 4. Plug de desfundat, Nardi, model Delfino3 cu sistem Vallerani
  La furnizor
 5. Plug simplu cu o trupita P1-20

  2.511,97LEI

  Ultimul produs din stoc
 6. Plug cu o trupita, reversibil, manual, Aldo Biagioli model VR, 12 - 35 CP
  La furnizor
 7. Plug cu o trupita, reversibil, hidraulic, Aldo Biagioli model VRI 14-40 CP
  La furnizor
 8. Plug Faza model PM 3 1/2F
  La furnizor
 9. Plug cu o trupita Biagioli model MD-01M
  La furnizor
 10. Rarita posterioara Aldo Biagioli model AS, 15-70 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Pluguri cu 1 brazda

Pluguri cu 1 brazdă la preț avantajos


În agricultura modernă, fiecare brazdă reprezintă o promisiune de productivitate și succes. Într-un domeniu unde calitatea solului și eficiența lucrărilor agricole pot face diferența între un sezon reușit și unul dificil, alegerea unui plug de încredere devine crucială. În acest sens, plugurile cu o brazdă se remarcă prin simplitatea și eficiența lor, aducând beneficii considerabile fermierilor din întreaga lume.

 • Eficiență în acțiune
  Plugurile cu 1 brazdă reprezintă un instrument esențial în lucrările de pregătire a solului și de pregătire a terenului pentru cultivare. Proiectate pentru a fi robuste și fiabile, acestea sunt construite pentru a face față condițiilor variate ale terenurilor agricole. Cu designul lor simplu și ingenios, aceste pluguri agricole sunt ușor de manevrat, permițând fermierilor să obțină rezultate excelente într-un timp record.
 • Performanță remarcabilă
  Plugurile cu o brazdă sunt cunoscute pentru performanța lor excepțională în tăierea și întoarcerea solului. Fie că este vorba de pregătirea terenului pentru culturi noi sau de lucrările de întreținere a terenului, aceste pluguri sunt capabile să ofere o muncă precisă și eficientă. Cu lama lor ascuțită și solidă, acestea pătrund în sol cu ușurință, asigurând o lucrare uniformă și fără cusur.
 • Adaptabilitate și versatilitate
  Un alt avantaj al plugurilor cu 1 brazdă este adaptabilitatea lor la diverse tipuri de sol și condiții de lucru. Indiferent dacă este vorba de soluri argiloase sau nisipoase, aceste pluguri sunt concepute pentru a se adapta și a performa la nivel înalt. De la terenurile mai mici până la cele mai mari, plugurile sunt potrivite pentru o varietate de aplicații agricole, făcându-le un instrument indispensabil pentru orice fermier sau proprietar de teren agricol.
 • Calitate garantată
  În alegerea unui plug cu 1 brazdă de la MagazialuCostica.ro, calitatea este esențială. În acest sens, ne străduim să aducem la dispoziția clienților noștri doar produse de cea mai înaltă calitate. Fiecare plug este fabricat folosind materiale durabile și tehnologii de producție avansate, astfel încât să ofere o performanță fiabilă și de lungă durată. Fiind rezistente la uzură și coroziune, acestea sunt construite pentru a rezista testului timpului și pentru a oferi satisfacție pe termen lung.