Pluguri cu 2 brazde

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Pluguri cu 2 brazde

Plugurile cu doua brazde sunt utilaje agricole care te ajută să duci la bun sfârșit activitățile agricole de toamna, precum aratul. O arătură realizată în mod corect asigură succesul unei recolte atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ, simplificand totodată și procesul de insamantare. 

Ce este plugul?

Plugul a fost inventat încă din cele mai vechi timpuri și are un rol major în dezvoltarea agriculturii. Din vechile epoci și până în anii trecuți ai comunismului, oamenii foloseau pentru aratul pământului un plug confecționat din lemn, cu tracțiune animală. Dar asemenea celorlalte industrii și agricultura s-a dezvoltat, iar astăzi muncile agricole nu mai sunt atât de grele, datorită utilajelor inovative și dezvoltate.

Avantajele aratului

Aratul este o activitate esențială în agricultură, iar de modul în care este realizată depinde succesul culturii. Printre principalele lui avantaje se numără și:

  • O arătură la 20 de centimetri adâncime aerisește solul și ajută la restructurarea acestuia;
  • Accelerează mineralizarea solului, împiedică pierderile de azot, amestecă în pământ reziduurile culturilor anterioare;
  • Împiedică înmulțirea buruienilor;
  • Întrerupe dezvoltarea diverselor boli ale plantelor și ține sub control înmulțirea limacsilor, a muștelor, paianjenilor de plante, etc.

Plug cu 2 brazde de la Magazia Lu Costica

Pe Magazia lu Costică găsești o gama variată și diversă de pluguri. Astfel, dacă ești în căutarea plugului perfect sau a unui plug cu doua brazde ține cont de caracteristicile factorilor naturali, precum  duritatea solului, suprafața arată și cultură pe care vrei să o obții, iar apoi caută pe site și achizitioneaza utilajul potrivit.