Pluguri cu 3 brazde

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
 1. -10%

  PROMO

  Plug reversibil hidraulic Unlu, cu 4 brazde, 120-140 CP, cormane de 14"

  53.830,84LEI 48.537,07LEI

  Economisesti: 5293.77 LEI
  In stoc
 2. -13%

  PROMO

  Plug reversibil hidraulic Unlu, cu 3 brazde, 110-130 CP, cormane de 16"

  56.243,83LEI 48.948,39LEI

  Economisesti: 7295.44 LEI
  Stoc limitat
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Pluguri cu 3 brazde

Pe lângă însămânțare, aratul este cea mai importantă activitate agricolă pe care trebuie să o execuți. O arătură de toamna realizată în mod corespunzător îți asigură o recoltă superioară și un proces de insamantare simplu. Astfel, cea mai importantă unealtă în ceea ce privește procesul de arat este plugul. 

Importanța plugului în agricultură

Plugul este folosit încă din Antichitatea și, odată cu trecerea timpului, aceasta a luat forme diferite și a fost conceput astfel încât să asigure un proces de arat economic și eficient.

Plugul se alege în funcție de anumite criterii, iar acestea sunt:

 • dimensiunile terenului - spre exemplu, pentru terenurile în care accesul este dificil sunt potrivite plugurile de 3 brazde reversibile. Acestea pot fi manevrate cu ușurință, rectifică rapid orice fâșie rămasă și are un costum redus de combustibil. 
 • tipul culturii - pentru culturile plantelor de câmp pot fi utilizate pluguri de destinație generală, adică cele universale, iar pentru culturile de grădini, livezi, vii sau soluri aflate în pantă sunt necesare plugurile de destinație specială.
 • tipul solului - pentru un sol care are o duritate medie este recomandat alegerea unui plug cu cormana normală, însă pentru solurile cu duritate mare sau cele mlastinoase, se recomandă folosirea unui plug cu cormana lamelara. 

Plug cu 3 brazde românesc pe de Magazia Lu Costică

Pe site-ul nostru, magazia lu Costică găsești o gama diversificată de pluguri, fiecare fiind potrivit criteriilor stabilite de tine. Consulta oferta noastră și alege produsul potrivit nevoilor tale.