Pluguri reversibile

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Pluguri reversibile

Alege un plug reversibil pentru o prelucrare usoara si eficienta a terenului

Utilajul care te ajuta in primul pas spre obtinerea unei recolte bune prin prelucrarea corespunzatoare a terenului. Daca solul nu este pregatit intr-un mod corespunzator, semanatul nu va avea rezultatele dorite. Iar pentru pregatirea terenului, cel mai util ar fi sa achizitionati pluguri reversibile. La Magazia lu’ Costica, gasesti cele mai bune pluguri reversibile de vanzare, cu preturi pentru orice buget. In plus, daca nu stiti ce fel de utilaj vi s-ar potrivi, veti primi cele mai bune sfaturi pentru a cumpara un produs ideal pentru nevoile voastre.

Pluguri reversibile de calitate

In magazinul nostru, veti gasi diferite modele de pluguri, inclusiv pluguri mici reversibile sau pluguri reversibile de 5-6 brazde. Puteti opta pentru unul dintre urmatoarele branduri:
- Amazone
- Kariotakis
- Maschio Gaspardo
- Nardi
- UNLU

Pentru a va asigura ca alegeti cel mai bun utilaj pentru nevoile voastre, magazinul online Magazia lu’ Costica, va prezinta in continuare principalele beneficii pe care vi le ofera un plug reversibil:
- comoditate in ajustare;
- simplitate in deservire;
- rentabilitate;
- eficienta la costuri scazute;
- adaptabile chiar si la conditii vitrege de aratura.

Plug reversibil adaptat pentru fiecare agricultor

In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege un plug reversibil cu 2-4 brazde sau chiar si pentru modelele cu 5-6 brazde.

Acestor pluguri li se pot atasa numeroase accesorii si sunt realizate din materiale extrem de rezistente, ideale chiar si pentru solurile pietroase. Plugurile reversibile sunt foarte usor de manevrat, mai ales in cazul celor actionate hidraulic. Rotile sunt amplasate astfel incat sa nu incurce aratul in apropierea unui copac sau a unui gard.

Va incurajam sa profitati de preturile mici la pluguri reversibile si sa obtineti cele mai bune recolte cu ajutorul lor. Consultantii nostri va stau la dispozitie si va pot oferi toate informatiile de care aveti nevoie, astfel incat sa luati cea mai buna decizie. Cereti oferta potrivita nevoilor voastre si astfel veti obtine cel mai bun pret pentru utilajul agricol preferat.