Pluguri vie

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Producator
 1. Aldo Biagioli 1 item
 2. Faza 1 item
 3. KAMT 1 item
Less
 1. Plug vie Faza model Cprf 7 B, 3-5 trupite, 60 - 90 CP
  La furnizor
 2. Cultivator si plug viticol cu rarita KAMT model UNLM 2.0
  Stoc limitat
 3. Plug viticol Aldo Biagioli model PV, 22-45 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Pluguri vie

Pluguri speciale pentru vie 


    Plugurile viticole sunt esențiale pentru orice grădinar pasionat de culturile de viță de vie. Cu o istorie bogată și o tradiție îndelungată, vița de vie aduce frumusețe, aromă și bucurie în grădina ta. Achiziționează acum utilajele de care ai nevoie pentru creșterea și îngrijirea culturii tale de viță de vie.

 

    Beneficiile folosirii unor pluguri viticole

Înainte de a te aventura în cultivarea viței de vie, iată câteva dintre avantajele aduse de plugurile viticole:

 • Aerisirea solului - Plugurile agricole viticole ajută la aerisirea și afânarea solului din jurul rădăcinilor viței de vie, facilitând absorbția oxigenului și a nutrienților esențiali. Acest lucru contribuie la sănătatea și dezvoltarea sănătoasă a plantelor.
 • Controlul buruienilor - Prin utilizarea unui plug agricol, buruienile sunt îndepărtate eficient, reducând competiția pentru apă, nutrienți și lumină între acestea și vița de vie. Acest lucru este esențial pentru menținerea unei vii curate și productive.
 • Conservarea umidității - Plugurile agricole pentru vie pot ajuta la păstrarea umidității solului prin împiedicarea evaporării excesive a apei. Acest lucru este crucial în regiunile cu climat uscat sau în perioadele de secetă, contribuind la menținerea nivelului optim de umiditate pentru vița de vie.
 • Redistribuirea nutrienților - Prin răsturnarea și amestecarea solului, plugurile agricole contribuie la redistribuirea nutrienților în sol, asigurând o distribuție uniformă a acestora în zona rădăcinilor viței de vie. Acest lucru poate îmbunătăți absorbția nutrienților și creșterea sănătoasă a plantelor.
 • Îmbunătățirea structurii solului - Folosirea regulată a plugurilor agricole poate ajuta la îmbunătățirea structurii solului, făcându-l mai poros și mai permeabil la apă și aer. Această favorizează dezvoltarea unui sistem radicular sănătos și îmbunătățește drenajul solului, reducând riscul de inundații și acumularea excesivă de apă.
 • Reduzarea compactării solului - Compactarea excesivă a solului poate afecta negativ creșterea și dezvoltarea viței de vie. Utilizarea plugurilor agricole ajută la prevenirea și reducerea compactării solului, menținându-l deschis și aerisit pentru rădăcinile plantelor.
 • Alegerea plugurilor agricole pentru vița de vie poate aduce numeroase beneficii, inclusiv îmbunătățirea sănătății plantelor, controlul buruienilor, conservarea umidității solului și îmbunătățirea texturii și a drenajului acestuia. Este o practică esențială în gestionarea și menținerea unei vii sănătoase și productive.