Prese de balotat

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Prese de balotat

Prese de balotat agricole pentru balotarea fanului


Prese agricole de balotat usor de folosit si transportat

Prese de balotat agricole pentru balotarea fanului

Dupa o cosire eficienta a ierbii cu un utilaj agricol special pentru aceasta actiune, aceasta este lasata la uscat in soarele puternic pana se ingalbeneste complet. Astfel, ea se conserva mult mai bine, pentru ca nu exista riscul ca ea sa prinda mucegai din cauza umezelii si este si mult mai simplu de depozitat. Dupa ce s-a uscat, fanul trebuie strans de pe ogor si plasat in hambare, de unde va fi folosit pentru hranirea animalelor pe timpul iernii. Inainte ca acest lucru sa se intample, insa, fanul trebuie facut baloti cu ajutorul unei prese de balotat, care practic preseaza fanul in diverse forme, de obicei patrate sau rotunde, pentru ca acestea sa fie transportate si depozitate mult mai simplu si mai eficient, ocupand cat mai putin loc in spatiul de depozitare. Aceste prese de balotat pot fi gasite intr-un numar foarte mare in magazinul online Magazia lu’ Costica, de unde pot fi achizitionate la un pret ieftin, ideal pentru agricultorii care nu vor sau nu au nevoie sa cumpere un utilaj agricol mult prea complex.

Cele mai  bune prese de balotat agricole pentru balotarea fanului

Pentru a sti exact ce tip de presa noua de balotat le este necesara, agricultorii trebuie mai intai sa selectioneze tipul de tehnologie care permite transformarea fanului in baloti cu o anumita forma. Tipurile de prese de baloti disponibile in magazinul online Magazia lu’ Costica sunt urmatoarele:

Prese baloti dreptunghiulari – acestea transforma fanul in baloti de forma paralelipipedica, ideal de transportat si depozitat, datorita acestei forme care permite plasarea ca intr-un puzzle a tuturor balotilor

Prese baloti rotunzi – mai usor de transportat, acesti baloti de paie sunt mai mici si mai simplu de utilizat atunci cand fermierul trebuie sa isi hraneasca animalele cu paiele din baloti

Prese agricole de balotat usor de folosit si transportat

Presele de baloti de la Magazia lu’ Costica, indiferent de forma in care ii cladeste pe acestia (prea de balotat mica, presa baloti dreptunghiulari, presa baloti mici), sunt la preturi ieftine si provin de la producatori cunoscuti precum AMA, CAEB, Feraboli, Sipma sau Sintrex, care ofera garantia calitatii pentru fiecare tip de echipament agricol pe care il furnizeaza acestui magazin online.