Remorci agricole

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -5%

  PROMO

  Remorca monoaxa Bicchi model B125P franare hidraulica
Set Descending Direction
pe pagina
Remorci agricole

Remorci agricole cu capacitate mare de transport


Remorci pentru transporturile din domeniul agricol

Remorci agricole pentru tractor cu capacitate mare de transport

Oamenii care muncesc pamantul si au grija de casa si terenul lor au nevoie de un sprijin de nadejde in momentul in care munca devine foarte grea. Tehnologia le usureaza procesul agricol, insa cand toata munca s-a terminat si e timpul ca roadele sa fie transportate acasa, in deplina siguranta si in cele mai bune conditii, atunci e nevoie de mai mult decat o tehnologie avansata. Datorita acestei nevoi exista remorcile agricole (remorca tractor mic) din magazinul online Magazia lu’ Costica, gata oricand sa ii ajute pe toti fermierii si agricultorii gospodari sa transporte orice tip de incarcatura la destinatia dorita. Remorcile agricole de vanzare sunt disponibile intr-o oferta variata de pe interfata online a magazinului, pentru ca alegerea sa fie usurata prin intermediul acesteia.

Remorci pentru transporturile din domeniul agricol

Deoarece exista mai multe tipuri de obiecte agricole sau de alta natura care trebuie transportate, pe Magazia lu’ Costica exista mai multe tipuri de remorci care usureaza aceasta munca. In afara de acestea e nevoie, evident de o forta de tractare care sa aiba puterea necesara pentru a fi capabila sa traga in urma ei o remorca agricola plina cu roade. Urmatoarele categorii de produse sunt principalele tipuri de remorci agricole disponibile in oferta magazinului online Magazia lu’ Costica:

 • Remorci agricole monoax
 • Remorci cu axa dubla
 • Remorci cu ax tandem
 • Remorci cu 3 axe
 • Remorci agricole liftante
 • Remorci de imprastiat ingrasamnat natural
 • Remorci pentru transport (busteni, baloti, animale, cereale)

In functie de necesitatea clientilor, aceste tipuri de remorci agricole sunt construite special pentru a oferi cel mai bun transport al obiectelor care apar in descrierea produsului. Evident, masinaria care va tracta aceste remorci incarcate trebuie sa aiba o forta de un anumit cumul de cai-putere, diferit pentru remorcile de imprastiere a ingrasamantului, de exemplu, fata de cele care sunt incarcate cu busteni. In magazinul online Magazia lu’ Costica, remorcile agricole pentru tractor disponbile la preturi avantajoase sunt construite dupa ultimele norme tehnologice si se vor dovedi a fi un ajutor de nepretuit pentru toti agriculorii gospodari.

 

Care sunt specificatiile tehnice pentru remorcile agricole?

Specificațiile tehnice pentru remorcile agricole țin de capacitatea acesteia de încărcare, adică de numărul total de kilograme pe care le suportă la încărcare, masa maximă autorizată care reprezintă masa remorcii la care trebuie adăugată și capacitatea de încărcare, deoarece pe drumurile publice masa maximă admisă trebuie respectată cu strictețe, dimensiunile și viteza admisă. O remorcă este un echipament remorcabil cu ajutorul căruia se transportă tot felul de materiale și alte echipamente agricole. 

Cate structuri de axe pot avea remorcile agricole?

De regulă, remorcile agricole pot avea 5 structuri de axe, după cum urmează: axa simplă care prevede o singură axă, pe spate, axa dublă care are o axă pe față și alta pe spate, 3 axe dintre care 2 axe sunt pe spate și una pe față, tandem, adică 2 axe pe spate și tridem care înseamnă 3 axe pe spate. 

Cum alegi remorca agricola potrivita pentru nevoile tale?

Atunci când vrei să alegi o remorcă agricolă potrivită pentru nevoile tale trebuie să ții cont de câteva criterii esențiale. Acestea țin de frecvența de utilizare, volumul și greutatea sarcinilor, tipul de marfa sau materiale pe care dorești să le transporți și timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a întreprinde toate activitățile. În funcție de răspunsurile sugerate și de specificațiile fiecărui model în parte, poți alege o remorcă agricolă perfectă pentru tine.