Remorci cu ax tandem

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Remorci cu ax tandem

Remorci cu ax tandem ce suporta incarcaturi mari agricole


Remorci agricole cu ax tandem usor de utilizat si manevrat

Remorci cu ax tandem ce suporta incarcaturi mari agricole

Remorcile sunt printre cele mai bune tipuri de transport pentru recolte si utilaje agricole de dimensiuni reduse, iar pentru ca acestea sunt, in general, destul de grele, sunt necesare niste utilaje cu o capacitate maxima de incarcare destul de ridicata. Astfel, pentru ca fiecare incarcatura sa fie transportata in siguranta, un agricultor care detine un tractor poate sa aleaga remorcile cu ax tandem, pentru ca acestea sunt printre cele mai stabile tipuri de remorci. Pentru cele mai bune remorci cu ax tandem, orice agricultor poate apela la magazinul online Magazia lu’ Costica, unde poate gasi cele mai bune oferte de remorci la preturi ieftine, gata sa fie folosite pentru transportul tuturor echipamentelor agricole de care are nevoie pentru a fi eficient. Gama de remorci cu ax tandem este foarte diversificata in cadrul magazinului online Magazia lu’ Costica, oferindu-le, astfel, clientilor posibilitatea de a alege echipamentul agricol care le surade.

Remorci agricole cu ax tandem usor de utilizat si manevrat

Fiindca gama de remorci cu ax tandem este variata in cadrul magazinului online Magazia lu’ Costica, tipurile de remorci disponibile le ofera tuturor clientilor care pasesc in acest magazin posibilitatea de a-si alege remorca in functie de mai multi factori:
  • Caii putere necesari tractarii
  • Capacitatea de incarcare
  • Proprietatea de basculare si unghiul de basculare
  • Sarcina utila
  • Viteza maxima
  • Anvelope
  • Dimensiunile remorcii
  • Indiferent de alegerea pe care o fac agricultorii, toate remorcile cu ax tandem sunt ideale pentru caratul de cereale, dar si pentru incarcaturi mai grele, precum nisipul sau pietrisul. Producatorii care aduca aceste tipuri de remorci cu ax tandem in Magazia lu’ Costica sunt si cei care garanteaza pentru calitatea acestor echipamente agricole, iar numele lor sunt recunoscute printre cei care fabrica astfel de utilaje agricole: Bicchi si Farmtech.