Remorci monoax

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Remorci monoax

Remorci monoax pentru nevoile de transport in agricultura


Remorci agricole utile si usor de folosit

Remorci monoax pentru nevoile de transport in agricultura

Cand momentul recoltei se apropie, cateva tipuri de echipamente agricole sunt necesare pentru a eficientiza procesul de strangere a roadelor. In primul rand, sunt necesare utilaje care sa faca posibil acest proces, precum masinile de recoltat si treierat. Dupa ce roadele culturii au fost culese si cernute, ramane un singur lucru de facut: transportul recoltei. Acest lucru pare simplu la prima vedere, pentru ca recoltele care s-au intins pe zeci, sute sau poate mii de hectare sunt transportate cu ajutorul camioanelor speciale, cu o capacitate de zeci de tone. Ce se intampla insa cu gospodarii care au recoltat doar cateva tone de produse, iar acestea trebuie transportate de urgenta catre casa? In acest caz, exista mereu solutia remorcilor, gata sa transporte imediat, in limita de greutate impusa de producator, toate cerealele, legumele sau fructele care au nevoie sa ajunga la destinatie. In cazul in care nu trebuie transportate incarcaturi foarte grele, ci pana in 5-6 tone, remorcile monoax sunt probabil printre cele mai utile echipamente agricole disponibile in magazinul online Magazia lu’ Costica. Care sunt principalele caracteristici ale remorcilor cu un ax de la Magazia lu’ Costica?

Remorca de tractor agricola basculabila utile si usor de folosit

Remorcile monoax sunt numite astfel pentru ca rotile principale ale remorcii, in numar de doua, sunt unite printr-un singur ax, care asigura transportul in siguranta al incarcaturii din acest utilaj agricol. Magazinul online Magazia lu’ Costica are in oferta sa disponibile mai multe tipuri de remorci cu un ax, gata sa fie pus in serviciul tuturor celor care doresc o modalitate de transport eficienta si cu o capacitate indeajuns de mare incat sa le fie utile. Caracteristicile generale ale acestor tipuri de remorci monoax de la Magazia lu’ Costica sunt urmatoarele:

Posibilitatea unei remorci monoax cu basculare, care face mult mai simplu procesul de descarcare al remorcii in locul in care sunt necesare produsele transportate

Capacitate de incarcare care variaza de la aproximativ 1000 kg de produse pana la aproximativ 6000 kg

Versatilitatea acestei remorci cu o singura axa, care poate transporta atat produse agricole, cat si nisip, fructe, utilaje agricole usoare sau unelte

Magazia lu’ Costica are grija ca fiecare agricultor sa beneficieze de cele mai bune echipamente agricole pentru ca efortul sau sa fie minim, iar rezultatele maximizate.

Ce sunt remorcile monoax?

Remorcile monoax sunt utilaje agricole care au rolul de a transporta recolta. Acestea sunt indispensabile pentru toate gospodăriile și fermele de dimensiuni mici și medii fiind utilajul cu care poți transporta tot ceea ce cultivi.

Care sunt caracteristicile remorcilor monoax?

Caracteristicile generale ale remorcilor monoax, care le fac atât de utile sunt: capacitate de încărcare care variază de la aproximativ 1000 kg de produse pana la aproximativ 6000 kg și versatilitatea acestei remorci cu o singură axă, care poate transporta atât produse agricole, cat si nisip, fructe, utilaje agricole ușoare sau unelte. De asemenea, poți alege o remorcă monoax cu basculare, care facilitează procesul de descărcare a remorcii.

Cum alegi remorca monoax potrivită nevoilor tale?

Alegerea unei remorci monoax potrivită se face în funcție de cantitatea de produse obținute la finalul culturii, de prețul ei și de caracteristicile pe care trebuie sa le aibă pentru a-ți putea îndeplini toate nevoile.