Remorci pentru transport baloti

Remorci pentru transport baloti

Remorci agricole pentru transportarea balotilor in siguranta


Remorci de transportat baloti in volume mari

Remorci agricole pentru transportarea balotilor in siguranta

Remorci baloti pentru transportul balotilor de paie, fan si siloz

Dupa balotarea fanului (si eventual infolierea acestuia) urmatorul proces firesc este transportarea lui la destinatie. Indiferent daca este vorba despre baloti de paie, fan sau siloz, este important ca acestia sa fie transportati in cele mai bune conditii, astfel incat sa nu se desfaca in mers si sa isi pastreze forma. Nimeni nu isi doreste ca balotii sa inceapa sa se desfaca si sa lase urme pe sosele. De aceea, este bine sa alegeti cele mai bune remorci baloti care o sa va ajute sa transportati furajele la destinatie in conditii excelente.

Magazia lu' Costica va ofera cele mai bune remorci pentru baloti noi la preturi excelente, deoarece stie cat de importanta este aceasta activitate pentru orice fermier.

Remorci baloti pentru transportul balotilor de paie, fan si siloz

In Magazia lu' Costica veti regasi remorci pentru transportat baloti de vanzare de la producatori de utilaje agricole de top, cum sunt Bicchi si IMUM.

Fiecare remorca baloti comercializata de catre magazinul nostru se remarca prin urmatoarele dotari standard:

  • una sau mai multe cu roti duble
  • cilindru hidraulic
  • frana mecanica sau pneumatica
  • basculare hidraulica pentru o incarcare mai usoara.

De asemenea, indiferent ce remorca de baloti ati alege, veti beneficia de calitate, fiabilitate si de garantie astfel incat sa nu aveti nici o grija in plus!

Remorci pentru baloti la pret avantajos perfecte chiar si pentru drumuri accidentate

Stim ca drumurile si terenurile agricole nu sunt intodeauna line, de aceea va oferim utilaje care sa se comporte exemplar indiferent de suprafatele pe care functioneaza. Este important sa alegeti intotdeauna calitatea.

Magazia lu' Costica va ofera remorci pentru transportat baloti noi de vanzare la pret avantajos, iar tot ce trebuie sa faceti este sa le alegeti pe cele care vi se potrivesc cel mai bine.

Oricand aveti nevoie de utilaje agricole de ultima generatie, apelati cu incredere la Magazia lu' Costica!