Rotosape

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • Rotosape 7 produse
Producator
 1. Geo 1 item
 2. Selvatici 3 produse
 3. Sicma 3 produse
Less
 1. Rotosapa Selvatici Seria 220.350, 120-350 CP
  La furnizor
 2. Rotosapa Selvatici Seria 180.350, 100-350 CP
  La furnizor
 3. Rotosapa Selvatici Seria 150.200, 70-200 CP
  La furnizor
 4. Rotosapa Geo model DGG 140
  La furnizor
 5. Rotosapa Sicma model V1003, 15-35 CP
  La furnizor
 6. Rotosapa Sicma model VP, 40-90 CP
  La furnizor
 7. Rotosapa Sicma model VM, 30-60CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Rotosape

Rotosape agricole pentru saparea solului cat mai usor


Rotosape potrivite pentru toti agricultorii

Rotosape agricole pentru saparea solului cat mai usor

Agricultorii stiu din munca simpla de gradinarit ca sapatul pamantului e una dintre cele mai anevoioase lucrari agricole. Daca un gospodar se bazeaza pe sapatul direct cu unealta in maini, trebuie sa se astepte la o munca de durata, incredibil de grea, care pune intreg corpul uman la incercare. Din fericire, atunci cand vine vorba de saparea unui teren pentru cultivare, exista utilaje agricole speciale pentru astfel de actiuni, care fac minuni atunci cand sunt plasate in spatele unui tractor. Un astfel de utilaj ideal pentru prepararea solului este rotosapa, care este echivalentul unei sape mecanizate, gata sa fie pusa in scopul agricultorului pentru toate procesele agricole de pregatire a solului care necesita sapare. Pentru ca procesul de sapare cu ajutorul rotosapei sa fie eficient, este nevoie ca aceasta sa fie luata dintr-un magazin special, precum Magazia lu’ Costica, care are disponibil in stoc diverse utilaje agricole de cea mai buna calitate si la standarde tehnologice inalte.

Rotosape pentru tractor potrivite pentru toti agricultorii

In magazinul online, gama de rotosape de vanzare este indeajuns de diversificata, incat agricultorul sa aleaga produsul ideal pentru lucrarile sale, sau pur si simplu sa il achizitioneze pe cel care are pretul cel mai ieftin. Oricare ar fi motivele sale, un fermier poate alege dintre urmatoarele tipuri de rotosape:

 • Rotosapa Sicma model V1003, 15-35 CP
 • Rotosapa Sicma model VM, 30-60 CP
 • Rotosapa Sicma model VP, 40-90 CP

Fiecare dintre aceste tipuri de rotosape are nevoie de o putere separata de tractare, care porneste de la 15 CP, pentru modelul V1003 si ajunge pana la o necesitate de 90 CP pentru modelul VP. Pentru alte detalii tehnice, clientul magazinului online poate consulta fisa tehnica a fiecarei rotosape in parte, pentru a fi sigur ca echipamentul agricol pentru care opteaza este potrivit cu tipul de teren, cu modelul de tractor si cu bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce.