Tamburi irigatii

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Putere necesara (CP)
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Tamburi irigatii

Sisteme de irigare cu tambur pentru tractoare


Sisteme de irigatii cu structuri solide si rezistente

Tamburi de irigatii pentru culturi bogate si sanatoase  

 

Una dintre cele mai mari probleme ale agriculturii moderne este legata de irigatii. Cu toate ca tara noastra este situata intr-o zona cu o clima temperat continentala, precipitatiile nu sunt suficiente pentru a asigura dezvoltarea culturilor agricole. De aceea, orice agricultor responsabil trebuie sa aiba un plan de rezerva. In acest caz, vorbim despre alegerea unor tamburi irigat, unul dintre cele mai mari ajutoare pe care le poate avea un fermier sau un agricultor. Aceste utilaje agricole sunt destinate irigarii cu apa a tuturor culturilor de camp, indiferent de intinderea lor sau de talie si se pot utiliza atat montate in instalatii de irigat sub presiune dar si in agregate de pompare. 

Tamburi de irigatii pentru culturi bogate si sanatoase  

La Magazia lu’ Costica veti regasi cele mai bune oferte pentru tambur irigat, astfel incat singura voastra grija sa fie ingrijirea in cele mai bune conditii a culturilor pe care le detineti. Puteti alege un tambur de la urmatorii producatori: 

  •  Faza 
  •  Pioggia Carnevali 
  •  Spapperi.

Tamburii pentru irigatii pot fi folositi pe terenuri plane sau cu pante mici si trebuie sa va asigurati ca in timpul functionarii, instalatiile sunt mereu deasupra planului caruciorului sau macar la acelasi nivel, pentru a nu exista pierderi de presiune. 

Tambur irigat de vanzare la cel mai bun pret 

Oricand aveti nevoie de un tambur, Magazia lu’ Costica va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare si cu oferte excelente, personalizate pentru afacerea dumneavoastra. Dorim sa va oferim cele mai bune solutii, asa ca nu ezitati sa ne contactati.