Tocatori baloti

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
  • Tocatori baloti 3 produse
Tip utilizare
  1. Tocator de baloti Caravaggi model TPF 8
    La furnizor
  2. Tocator resturi vegetale Caravaggi model BIO 1250
    La furnizor
  3. Tocator de paie Caravaggi model TPF, 7.5-30 CP
    La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Tocatori baloti

Tocatori pentru baloti si resturi vegetale

Tocătorile de baloti sunt utilaje agricole folosite pentru a tăia balotul de fân sau paie în bucăți mai mici. Acestea sunt utile pentru a hrăni animalele, deoarece le permit să consume fânul sau paiele mai ușor și mai eficient. În plus, tocătorile de baloti pot fi utilizate și pentru a pregăti materialul pentru compostare sau pentru a reduce volumul deșeurilor agricole.

Există două tipuri principale de tocătoare de baloti: cele cu tambur și cele cu cuțite. Tocătoarele cu tambur au un tambur rotativ cu proeminențe, care taie balotul în bucăți. Acestea sunt utile pentru a reduce lungimea firului de fân sau paie, ceea ce face mai ușoară hrănirea animalelor. În plus, tamburul poate fi reglat pentru a tăia bucățile de dimensiunea dorită.

Tocătoarele cu cuțite au o serie de cuțite montate pe o axă rotativă, care taie balotul în bucăți. Acestea sunt necesare pentru a tăia bucățile mai scurte și mai uniforme decât cele cu tambur. Cu toate acestea, cuțitele pot necesita mai multă întreținere decât tamburul și pot fi mai puțin eficiente în tăierea baloților mai mari.

Pe MagazialuCostica.ro există o varietate de mărimi și capacități disponibile pentru tocătoarele de baloti, de la modele mai mici, de uz casnic, până la modele mari, comerciale, utilizate pentru tăierea unor cantități mari de baloti într-un timp scurt. Este important să alegeți un model care să se potrivească nevoilor tale în funcție de cantitatea de baloți pe care dorești să o tai și de frecvența cu care intenționezi să utilizezi tocătoarea.

Tocătoarele de baloti sunt un instrument important în agricultură pentru tăierea baloților de fân sau paie în bucăți mai mici. Există o gamă variată de modele disponibile, iar alegerea unei tocători care să se potrivească nevoilor tale poate ajuta la creșterea eficienței și a productivității.