Tocatori vita de vie

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • Tocatori vita de vie 4 produse
Producator
 1. Jagoda 1 item
 2. Tierre 2 produse
 3. Zanon 1 item
Less
Putere necesara (CP)
 1. Masina de plivit arbusti Jagoda model KRET
  La furnizor
 2. Tocatoare Tierre model Panda CL 160, de la 40 CP
  La furnizor
 3. Tocatoare pentru vita de vie si livada Zanon model TCK, 80-120 CP
  La furnizor
 4. Tocatoare Tierre model Futura, 50 CP
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Tocatori vita de vie

Tocatoare vita de vie: utilajul de nelipsit pentru fiecare podgorie

Tara noastra este cunoscuta pentru regiunile, centrele, plaiurile viticole si pentru podgoriile bogate ce ofera struguri de cea mai buna calitate. Ingrijirea unei podgorii nu este usoara, insa cu siguranta rezultatul final merita munca depusa de-a lungul timpului. Pentru a va bucura de cele mai bune rezultate, aveti nevoie de utilaje performante, printre care si tocatoare vita de vie moderne, care o sa va ajute sa eliberati terenul de resturile rezultate in urma recoltarii.

In magazinul nostru online veti gasi diferite tocatori pentru vita de vie, astfel incat cu siguranta veti putea alege ceea ce se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor dumneavoastra.

Tocatoare vita de vie: utilajul de nelipsit pentru fiecare podgorie

Rolul unei tocatori pentru viata de vie este de a marunti resturile de lemn ramase dupa taiere si curatare, astfel incat sa nu va mai faceti griji in privinta acestora. Inainte, aceasta operatiune nu era realizata cu ajutorul utilajelor, iar munca era de-a dreptul titanica. Astazi, intr-un timp foarte scurt puteti scapa de toate resturile ramase in urma operatiunii de culegere.

Exista mai multe tipuri de utilaje agricole pentru vie dintre care puteti alege, asa ca va recomandam sa va informati in legatura cu acestea si sa luati cea mai buna decizie.

Magazia lu' Costica va ofera tocatoare noua pentru vita de vie de la urmatorii producatori:

 •  Tierre
 •  Jagoda
 •  Zanon.

Utilaje pentru vie ideale pentru orice soi de struguri

In Magazia lu' Costica veti regasi utilaje agricole pentru vie ideale pentru orice cultura de struguri, care va vor ajuta sa obtineti o recolta bogata si sa pregatiti terenul si plantatiile pentru anul urmator.

Daca aveti nevoie de o tocatoare noua pentru vita de vie si nu stiti ce sa alegeti, consultantii Magazia lu' Costica va stau la dispozitie in orice moment si o sa va ajute sa alegeti cele mai bune utilaje.