Uscatoare cereale

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
  • Uscatoare cereale 2 produse
  1. Uscator mobil pentru cereale Agrimec model TURBODRY
    La furnizor
  2. Uscator mobil pentru cereale Agrimec model BIODRY
    La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Uscatoare cereale

Uscatoare cereale

Uscarea cerealelor se realizează înainte de stocarea lor pe termen lung, pentru a reduce riscul dezvoltării de microorganisme sau mucegai.

Eficiență ridicată

Aerul cald străbate coloana de cereale fără a produce daune, întregul proces fiind unul curat și blând. De asemenea, utilizatorul acestor uscătoare de cereale are control deplin asupra întregului proces de uscare.

Gama variată de întrebuințări

În uscătoarele mobile pentru cereale pot fi uscate semințe de grâu, porumb, rapiță, in, floarea soarelui, orz, secară, ovăz, orez și chiar semințe delicate.

Pe Magazia lu Costică găsești uscatoare cereale de calitate la prețuri avantajoase perfecte a-ți îndeplini toate nevoile. Tehnologia de uscare cu economie de energie, viteza de uscare, consumurile extrem de reduse, robustețe și fiabilitate în timp, întreținerea ușoară și trecerea rapidă de la uscarea unui tip de cereale la altul sunt caracteristicile ce definesc produsele din site.

Uscătoarele de cereale oferă flexibilitatea necesară pentru recolatarea cerealelor atunci când îți convine. Echipamentele noastre sunt dotate standard cu un sistem de automatizare și au capacitatea de a usca orice tip de produs.

Beneficiază de raportul calitate preț al produselor existente în Magazia Lu Costică!