Filtreaza

Compresoare aer

Compresoare aer

Pentru a fi tot timpul în siguranță, orice proprietar de automobile trebuie să aibă în vedere vizitarea în mod frecvent a unui service auto sau să aibă mereu la îndemână dispozitive și unelte necesare pentru a-și rezolva problemele apărute la mașină singur. În aces sens, Magazia lu Costică vine în ajutorul tău cu compresoare de aer fabricate de producători cu renume, a căror calitate superioară este de neegalat. Verificarea presiunii din cauciucuri este un proces care trebuie realizat periodic. De acum poți face asta acasă cu ajutorul unui compresor de aer portabil potrivit pentru a fi ținut în garaj sau chiar în portbagaj.

Tu de ce tip de compresor ai nevoie?

Utilizarea proprie a compresorului nu are nevoie de o pregătire prealabilă, deoarece este foarte ușor de folosit. Astfel, tot ce trebuie să faci este să urmezi cu strictețe instrucțiunile date de producător. Și totuși, cum alegi compresorul potrivit? În acest moment pe piață există o mulțime de modele de compresoare, de dimensiuni diferite, cu particularități diferite de design și portabilitate. Cele mai importante criterii după care alegi compresorul țin de tipul de pompa al compresorului, nivelul de presiune și de design.
După tipul de pompă, compresoare pot fi:
Compresoare cu pompe fără ulei- sunt acele compresoare cu aer profesionale care, în ciuda faptului că au un preț mai mare, te vor ajută să-ți scoți investiția în timp.
Compresoare cu pompe de ulei – sunt ceva mai silențioase decât cele de mai sus. De asemenea, aceste compresoare au nevoie de revizii periodice, iar uleiul trebuie schimbat ori de câte ori este necesar.
Mobilitatea este un alt criteriu esențial și extrem de util. Pentru perioadele în care vrei să folosești echipamentul în mai multe locații diferite, alege un compresor pe roți cu mânere ajutătoare pentru transport. Pe Magazia lu Costică găsești o mulțime de compresoare, cu specificații și caracteristici diferite, astfel încât să se potrivească cu toate nevoile tale.