Masini de sapat santuri

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Categorie
 • Masini de sapat santuri 2 produse
Trepte reglare adancime
Pret
 1. -5%

  PROMO

  Masina de sapat santuri GF800 Lumag 420cc

  17.195,50LEI 16.335,73LEI

  Economisesti: 859.78 LEI
  La furnizor
 2. -5%

  PROMO

  Masina de sapat santuri GF450 Lumag 196cc

  14.220,50LEI 13.509,48LEI

  Economisesti: 711.03 LEI
  La furnizor
Set Descending Direction
pe pagina
La Costica este usor sa returnezi un produs. Te rugam sa iei legatura cu noi inainte de decizia finala.
Masini de sapat santuri

Cele mai bune utilaje de sapat santuri ideale pentru orice fermier 

Detinerea unei ferme sau a unor terenuri agricole cu suprafete considerabile poate fi destul de costisitoare din punct de vedere al timpului dar si al bugetului pentru intretinere. Trebuie sa fiti mereu pregatiti pentru orice s-ar putea intampla, astfel incat sa rezolvati problemele pe loc si sa limitati eventualele pagube. Din fericire, tehnologia va permite sa desfasurati muncile agricole in cele mai bune conditii, cu ajutorul utilajelor potrivite. Dintre utilajele ce nu ar trebui sa lipseasca oricarui fermier mentionam si utilaje de sapat santuri. Acestea sunt ideale pentru ca inlocuiesc munca fizica si puteti obtine santurile dorite intr-un timp extrem de scurt (cateva minute chiar, in functie de lungimea si adancimea acestuia, fata de cateva ore bune daca ar fi sapat manual). 

Cele mai bune utilaje de sapat santuri ideale pentru orice fermier 

La Magazia lu’ Costica veti gasi utilaje de sapat santuri calitative de la cei mai buni producatori din domeniu: 

 •  Garbin 
 •  Laski 
 •  Lumag 
 •  Sovema. 

Fiecare utilaj de sapat santuri este dotat cu tehnologie de ultima generatie si de asemenea sunt caracterizate de fiabilitate pentru a va permite sa va folositi de acestea cat mai mult timp posibil, fara a necesita reperatii. Este important sa alegeti utilaje de calitate, care sa va ajute indiferent de tipul de sol si de conditiile climatice din zona. 

Bineinteles, in functie de caracteristicile solului si de lungimea santurilor, va trebuie sa optati pentru o masina de sapat si in functie de puterea acesteia, iar la Magazia lu’ Costica veti putea alege dintre urmatoarele optiuni de CP: 

 •  26-35 
 •  36-50 
 •  51-100 
 •  101-200 
 •  peste 200. 

Utilajul de sapat santuri ideal pentru terenul tau la doar un click distanta 

Fiecare utilaj de sapat santuri disponibil pe Magazia lu’ Costica este produs de catre firme de renume, cu experienta de zeci de ani, care isi doresc sa ofere fermierilor cele mai bune unelte posibile. Astfel, puteti fi siguri ca ati ales ce este mai bun si ca lucrarile agricole se vor desfasura mult mai repede!