Masini de tuns iarba

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2
 2. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2 T
 3. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba STIHL RM 253.2 T
 4. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 448.0 TX
 5. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba electrica STIHL RME 339.0 C
 6. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina Stihl RM 253.2
 7. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 650.1 VE
 8. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 545.0 VE
 9. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 650.0 T
 10. -3%

  PROMO

  Masina de tuns gazon cu acumulator Toro 21863
 11. -3%

  PROMO

  Masina de tuns gazon cu acumulator Toro 21848
Set Descending Direction
pe pagina
Masini de tuns iarba

Masini pentru tunderea gazonului din gradina


Masini de ingrijit peluza in mod eficient

Masina de tuns iarba si gazonul pentru o ingrijire eficienta a gazonului

Gazonul este mandria oricarui gospodar care vede in el rezultatul unei ingrijiri de calitate a curtii sale. De aceea, gospodarii vor cauta in permanenta mai multe metode prin care gazonul peluzei lor va straluci de prospetime si curatenie, si, mai ales, va fi taiat cu precizie chirurgical, pentru a avea un aspect cat mai ingrjit si echidistant. Pentru ca procesul de taiere a gazonului nu se mai face de mult timp cu ajutorul coasei, un gospodar modern are nevoie de o masina de tuns iarba pe benzina, gata sa fie pornita, setata la dimensiunea potrivita si pusa in miscare, executand operatiunea de taiere a ierbii cu precizie. Tipurile de masini de tuns iarba sunt variate, in functie de necesitatea gospodarului, insa gama de produse din magazinul online Magazia lu’ Costica poate contine exact modelul pe care acesta il cauta, cu toate specificatiile tehnice de care are nevoie. De aceea, Magazia lu’ Costica ii asigura oricarui client o modalitate ideala de a-si ingriji gazonul prin oferta de masini de tuns iarba disponibila in interfata online a magazinului.

Care sunt caracteristicile unei masini de tuns iarba pe benzina de la Magazia lu’ Costica?

Inainte de a achizitiona o masina de tuns iarba, un gospodar trebuie sa stie care sunt caracteristicile masinii de tuns iarba de care are nevoie pentru ingrijirea peluzii sale. Iata care sunt caracteristicile unei masini de tuns iarba care poate fi achizitionate din magazinul online Magazia lu’ Costica:

 • Producator
 • Autopropulsie
 • Tip de motor
 • Colector de iarba
 • Latime de lucru
 • Putere dezvoltata
 • Suprafete de lucru

Fiecare dintre aceste caracteristici este esentiala pentru alegerea unei masini de tuns iarba, deoarece latimea de lucru si suprafata de lucru determina amploarea lucrarii de tundere a ierbii, tipul de motor, puterea dezvoltata si autopropulsia determina forta acestui echipament pentru gradina, iar colectorul de iarba este un accesoriu util pentru gospodarii care vor sa stranga iarba care a fost retezata. Magazia lu’ Costica se asigura ca o masina de tuns iarba potrivita se va indrepta catre fiecare gospodar care are mare nevoie de ea.