Filtreaza

Masini de tuns iarba Husqvarna

Set Descending Direction
pe pagina
Selectate
  1. Producator
    Husqvarna
Filtreaza
Shopping Options
Set Descending Direction
pe pagina
Masini de tuns iarba Husqvarna

Masini pentru tunderea gazonului din gradina


Masini de ingrijit peluza in mod eficient

Mașini de tuns iarba Husqvarna puternice si fiabile

Mașinile de tuns iarba Husqvarna se regăsesc într-o gamă largă și diversificată de mașini de tuns gazonul. Calitatea și durabilitatea sunt două caracteristici esențiale ale mașinilor de tuns gazon Husqvarna, indiferent de mărimea utilajelor și de scopul lor: uz casnic, mod profesional, pentru a fi folosite ocazional sau în mod frecvent. Indiferent de necesități și condiții, gama de mașini de tuns iarba Husqvarna conține modele de calitate adaptate pentru fiecare în parte.

Toate mașinile de tuns iarba, inclusiv mașinile manuale sunt ergonomice și eficiente. Datorită funcționării și a designului vei obține rezultatele dorite instant. Manevrabilitatea excelentă, utilizarea ușoară și caracteristicile numeroase de care dispune, precum mânerele cu amortizare pentru vibrații permit o utilizare ergonomică.

Un gazon perfect este un gazon care trebuie tuns în mod regulat folosind mașini de tuns iarba de calitate. Pentru a obține un rezultat excepțional ține cont de următoarele reguli:

  • Regula 1/3 trebuie respectată cu strictețe. Aceasta presupune tăierea a unei treimi din lungimea gazonului. În caz contrar, vei observa lipsa vitalității firelor de iarbă.
  • Tunde gazonul o data sau de două ori pe săptămână, acest lucru stabilindu-se în funcție de cât de repede crește iarbă, dar și de sezonul în care ne aflăm.
  • Gazonul trebuie tuns doar atunci când solul și iarba sunt uscate.
  • Gazonul tânăr pe care tocmai l-ai plantat trebuie amenajat înainte de prima tundere deoarece are un grad de sensibilitate ridicat, astfel că trebuie lăsat să crească până la o înălțime de 7-10 cm, iar apoi îl tunzi.
  • Iarba rămasă în urma tunsului este perfectă pentru a fi transformată în compost.

Alege mașini de tuns iarba de la un producător de renume, precum este Husqvarna pe benzină sau cu acumulatori și cu diferite metode de tăiere și sisteme de transmisie. Indiferent de suprafața pe care trebuie să o lucrezi, mașinile de tuns iarba sunt puternice și fiabile, și au un flux de aer excelent și cuțite de dimensiuni mari, optimizate pentru un rezultat de tăiere perfect.