Filtreaza

Masini de tuns iarba Stihl

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2
 2. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2 T
 3. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba STIHL RM 253.2 T
 4. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba electrica STIHL RME 339.0 C
 5. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina Stihl RM 253.2
 6. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 448 T
 7. -7%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 650.0 T
Set Descending Direction
pe pagina
Masini de tuns iarba Stihl

Masini pentru tunderea gazonului din gradina


Masini de ingrijit peluza in mod eficient

Mașini de tuns iarba STIHL fiabile si eficiente

Mașinile de tuns iarba STIHL reprezintă cele mei bune și fiabile utilaje cu ajutorul cărora grădinăritul devine simplu și sigur pentru orice persoană, cunoscătoare sau nu. Mașinile de tuns iarba STIHL sunt simplu de manevrat și ușor de folosit și întreținut.

Înainte de a achiziționa o mașină de tuns iarba este foarte important să ții cont de caracteristicile și proprietățile pe care mașina de tuns iarba le are:

Tipul de alimentare – este influențat de trei factori esențiali: suprafața grădinii acoperită cu gazon, gradul de comoditate pe care ți-l dorești și bugetul de care dispui.

În funcție de tipul de motorizare și alimentare, mașinile de tuns iarba Stihl sunt de mai multe tipuri:

Mașina de tuns iarba manuală

Mașina de tuns iarba manuală este cel mai simplu utilaj de tuns iarba și are un preț foarte avantajos. Cu toate astea, întrebuințarea lor este mai restrânsă, întrucât mașinile de tuns iarba manuale nu sunt recomandate pentru a fi folosite pe suprafețe mari de gazon și pe suprafețele denivelate. De asemenea, mașinile de tuns iarba manuale presupun și un efort mai mare din partea omului.

Mașina de tuns iarba  electrică cu alimentare de la rețea

Mașinile de tuns iarba cu alimentare de la rețea sunt printre cele mai cumpărate mașini de către persoanele care au grădini și spații verzi de dimensiuni medii spre mari. Acestea sunt ușor de folosit și nu depui efort mare atunci când lucrezi cu ele.

Mașina de tuns iarba pe benzină

Pentru grădinile mari este obligatoriu și necesar să ai o mașină de tuns iarba pe benzină. Aceasta are un preț puțin mai ridicat față de celelalte tipuri, însă este mult mai eficientă pentru suprafețele mari. De asemenea,acest tip de mașină de tuns iarba îți oferă o libertate și o manevrabilitate mai bună, fiind special create pentru lucrul pe suprafețe mari.

Manevrabilitatea este o caracteristică generală a tuturor mașinilor de tuns iarba STIHL. Mânerul ergonomic îți permite o utilizare mai facilă și posibilitatea de a regla la înălțimea dorită, astfel încât să ai o postură a corpului corectă.

Alege o mașină de tuns iarba de la un producător cu renume

Atunci când alegi să cumperi o mașină de tuns iarba este foarte important ca această alegere să fie făcută de la un brand cunoscut în domeniu. Istoria și notorietatea unui producător spune multe despre el și despre produsele sale.

Un producător de renume , precum este STIHL, realizează produse de calitate, utilizând cele mai bune materiale și tehnologii pentru a se menține în topul pieței!