Filtreaza

Masini de tuns iarba Toro

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
 1. -3%

  PROMO

  Masina de tuns gazon cu acumulator Toro 21863
 2. -3%

  PROMO

  Masina de tuns gazon cu acumulator Toro 21848
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Masini de tuns iarba Toro

Masini pentru tunderea gazonului din gradina


Masini de ingrijit peluza in mod eficient

Masina de tuns iarba Toro

Mașina de tuns iarba este un echipament care nu ar trebui să lipsească din magazia cu scule, unelte și echipamente a fiecărui gospodar. Să ai gazon în curte este o adevărată binecuvântare, mai ales în zilele noastre. Acum îți poți crea propria oază de liniște și de relaxare la tine acasă, într-un mod foarte simplu. Profită de curtea pe care o ai, indiferent de dimensiuni și bucură-te de răsăritul și apusul soarelui din grădina ta.

Gazonul este una dintre cele mai dorite caracteristici ale grădinilor din toată lumea. Pentru a te bucura cât mai mult timp de el acesta trebuie îngrijit cu strictețe. Dintre toate activitățile de îngrijire, tunsul gazonului este cea mai importantă pentru că de ea depinde calitatea și durata vieții lui.

Pentru a-ți ușura munca, pe Magazia Lu Costica găsești acum masina de tuns iarba Toro într-o selecție nemaipomenită, bazată pe trei tipuri: mașini de tuns iarba Toro cu acumulatori, mașini de tuns iarba Toro pe benzină și mașini de tuns iarba Toro electrice.

Nu știi care mașină de tuns este potrivită pentru tine? Iată-le principalele caracteristici

Toro este un producător care s-a remarcat și și-a păstrat notorietatea de-a lungul timpului datorită standardelor de calitate impuse în realizarea produselor, al raportului calitate preț pe care acestea le întrunesc și al fiabilității.

 • Mașinile de tuns iarba Toro  electrice au o mentenanță mai ușor de realizat, sunt mai silențioase, pot fi fără cabluri de alimentare, ceea ce le face mai ușor de folosit și pot funcționa pe perioade lungi de tăiere.
 • Mașinile de tuns iarba Toro pe benzină sunt puternice, acoperă arii mari de grădină și sunt ușor de utilizat și manevrat deoarece nu există nici un fir sau prelungitor.
 • Mașinile de tuns iarba Toro cu acumulatori sunt foarte ușoare, silențioase, ușor de ghidat și manevrat și ecologice.

Acum că știi care sunt principalele caracteristici ale fiecărui tip de mașini de tuns iarba Toro, poți face o achiziție inspirată și potrivită cu nevoile tale.