Masini de tuns iarba pe benzina

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2
 2. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 545.0 VE
 3. -10%

  PROMO

  Masina de tuns iarba pe benzina STIHL RM 248.2 T
Set Descending Direction
pe pagina
Masini de tuns iarba pe benzina

Masini de tuns iarba pe benzina

Cu toții ne dorim să avem propriul paradis construit în jurul casei. Oamenii care au la dispoziție o curte și o grădină o îmbunătățesc atât din punct de vedere vizual cât și funcțional cu flori colorate, pomi fructiferi, arbori și arbuști ornamentali și neapărat gazon. Odată cu venirea primăverii gospodarii din toată țara își fac o listă a lucrurilor necesare: de la semințe de flori la unelte și mașini performanțe care să-I ajute să obțină rezultate de calitate a muncii lor. 

Magazia Lu Costică vine în ajutorul tău cu o gamă variată de mașini de tuns iarba pe benzină. Prețurile avantajoase se pliaza pe bugetul fiecărui buzunar, iar tu trebuie doar să știi care este produsul potrivit și adaptat cu nevoile tale. 

Mașina de tuns iarba pe benzină este o variantă extrem de potrivită pentru suprafețele mari de gazon. Chiar dacă prețul poate fi ușor mai ridicat decât a celorlalte tipuri, mașina de tuns iarba pe benzină este mult mai eficientă pe suprafețele mari. 

Fiind alimentate pe benzină, aceste mașini îți oferă libertate și o manevrabilitate mai eficientă, astfel că pot fi folosite cu succes pe terenurile mai mari. Rezultatele obținute sunt calitative, acest tip de mașină de tuns iarba asigurând o precizie a tăierii superioară altor utilaje. 

Întreținerea lor este  un proces ușor, singurele aspecte la care trebuie să fii atent fiind alimentarea cu combustibil, schimbul de ulei și starea pieselor. 

De ce să alegi o mașina de tuns iarba pe benzină?

Principalele avantaje ale mașinii de tuns iarba pe benzină sunt:

 • Manevrabilitate – mașina de tuns iarba pe benzină este ușor de folosit, fiind ușor de deplasat. Mânerul ei este ergonomic și se poate regla pe înălțimea de care ai nevoie. 
 • Design – acest tip de mașini sunt compacte și au prevăzute un coș colector de iarbă cu indicator de nivel
 • Deplasarea facilă – roțile de rulare ale mașinilor de tuns iarba pe benzină sunt extrem de robuste și durabile. Modelul de rulare este stabil ceea ce conferă o direcție de deplasare menținută perfect și o manevrabilitate ușoară. 

Pe Magazia lu Costică găsești mașini de tuns iarba pe benzina în diferite modele, toate adaptate și potrivite nevoilor tale. Prețurile avantajoase și modul ușor de comandă sunt aspecte greu de ignorat.