Filtreaza

Motocositori BCS

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Motocositori BCS

Motocositoare fiabile pentru activitatile de tundere a ierbii


Motocositoare cu multiple trepte de viteza

Motocositoare bcs

Încă visezi la o curte îngrijită perfect, cu gazon proaspăt tuns, cu flori, pomi fructiferi și accesorii relaxante alese de tine? Ei bine, visul tău poate deveni realitate prin achiziționarea unei motocositoare BCS. 

Magazia Lu Costică vine în ajutorul oamenilor gospodari, care știu să transforme o grădina în cel mai relaxant loc. Îngrijirea curții, tunderea gazonului  sau toaletarea gradinii sunt sarcini ușoare și plăcute dacă sunt realizate cu echipamente potrivite precum motocositoare BCS alpin. 

Alege motocositoarea potrivită pentru tine

Atunci când cauți motocositoarea potrivită trebuie să ții cont de mai multe criterii, iar unul dintre cele mai importante este puterea motorului. Aceasta este un aspect foarte important și trebuie să ai în vedere atunci când alegi motocoasa potrivită pentru tine și grădina ta. În funcție de acest criteriu, motocoasele sunt clasificate în trei categorii:

  • motocoase hobby - sunt ideale pentru a fi folosite ocazional. Acestea au motoarele mici, electrice sau motoare în doi timpi.
  • motocoase semiprofesionale - sunt potrivite pentru terenurile care au suprafață cuprinsă între 100-500 mp. Dacă alegi o motocoasa pe benzina, aceasta ar trebuie să aibă 2-3CP.
  • motocoase profesionale - pot fi folosite la munci agricole și sunt potrivite pentru a acoperi suprafața gazonului care depășește 600 mp. 

Alege din gama noastră de produse motocositoare BGS la preț avantajos și bucură-te de propria grădina.