Filtreaza

Motocositori BCS

Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Pagina
Motocositori BCS

Motocositoare BCS fiabilă pentru activitățile de tundere a ierbii

Încă visezi la o curte îngrijită perfect, cu gazon proaspăt tuns, cu flori, pomi fructiferi și accesorii relaxante alese de tine? Ei bine, visul tău poate deveni realitate prin achiziționarea unei motocositoare BCS.

Magazia Lu Costică vine în ajutorul oamenilor gospodari, care știu să transforme o grădina în cel mai relaxant loc. Îngrijirea curții, tunderea gazonului sau toaletarea grădinii sunt sarcini ușoare și plăcute dacă sunt realizate cu echipamente potrivite precum motocositoare BCS alpin.

Alege motocositoarea BCS potrivită pentru tine

Atunci când cauți motocositoarea potrivită trebuie să ții cont de mai multe criterii, iar unul dintre cele mai importante este puterea motorului. Aceasta este un aspect foarte important și trebuie să ai în vedere atunci când alegi motocoasa potrivită pentru tine și grădina ta. În funcție de acest criteriu, motocoasele sunt clasificate în trei categorii:
- hobby → sunt ideale pentru a fi folosite ocazional. Acestea au motoarele mici, electrice sau motoare în doi timpi.
- semiprofesionale → sunt potrivite pentru terenurile care au suprafață cuprinsă între 100-500 mp. Dacă alegi o motocoasa pe benzina, aceasta ar trebuie să aibă 2-3CP.
- profesionale → pot fi folosite la munci agricole și sunt potrivite pentru a acoperi suprafața gazonului care depășește 600 mp.

Alege din gama noastră de motocositoare BCS la preț avantajos și bucură-te de propria grădină.