Filtreaza

Motocositori pe benzina

Set Descending Direction
pe pagina
Set Descending Direction
pe pagina
Motocositori pe benzina

Motocositoare BCS fiabilă pentru activitățile de tundere a ierbii

Motocoasa este unul dintre cele mai rapide și eficiente utilaje care te ajuta în activitatea de grădinărit. Folosind una de calitate, vei reuși să obții rezultate bune într-un timp scurt. Fie că ai la dispoziție o grădina de dimensiuni mari sau mici, cu iarbă mică sau mare, cu ajutorul unei motocoase vei reuși să duci la bun sfârșit toate activitățile. 

De ce ai nevoie de o motocoasă pe benzină?

Motocoasa este un utilaj care se prinde de umăr și se utilizează pentru întreținerea gazonului, pentru tăierea buruienilor, pentru îngrijirea arbustilor de dimensiuni reduse și pentru întreținerea și tunderea gardurilor vii. În trecut, oamenii foloseau coase pentru toate aceste activități, însă astăzi principalul beneficiu al acestora este că fac treaba dificilă în locul nostru. Principiul de funcționare al motocoaselor este unul destul de simplu care constă în faptul că motorul acționează capul de tăiere. 

Motocoasele au prevăzut un fir de tăiere sau un disc, acestea fiind atașate de capul de tăiere, astfel că prin rotația la viteză mare, acesta taie iarba cu ușurință.

Motocoase pe benzină la Magazia Lu Costică

Pe site-ul nostru găsești o selecție a celor mai bune motocoase pe benzina la prețuri avantajoase. Motocoasele pe benzină sunt mai puternice decât celelalte tipuri existente pe piață, fiind acționate de un motor care este alimentat cu benzină. Principalul avantaj al acestora constă în faptul că pot tăia cu ușurință chiar și cele mai puternice buruieni.