Motocultoare

Set Descending Direction
pe pagina
 1. -2%

  PROMO

  Motocultor Bertolini 413S, GX 390, 13 CP cu freza 70cm
 2. -3%

  PROMO

  Motocultivator Honda FR750K3, 51 cm latime de lucru
 3. -3%

  PROMO

  Motocultivator Honda FF500K1, 55 cm latime de lucru
Set Descending Direction
pe pagina
Motocultoare

Motocultoare usor de folosit pentru prelucrarea solului


Motocultoare performante pentru activitatile de sapare a pamantului

MMotocultor diesel cu ajutorul caruia se prelucreaza usor solul

Munca de primavara a fermierului implica lucrari de pregatire a solului pentru plantare. Pentru acest lucru, are nevoie de un motocultor, deci de un utilaj de gradinarit care sa desprinda partea intarita de la suprafata si de asemenea sa insereze materiale organice in scopul fertilizatii solului astfel prelucrat. Aceste motocultoare de vanzare, regasite in Magazia lu’ Costica, pot fi folosite si la aratura efectuata pe timpul toamnei. Frezele ajustabile care se pot schimba confera motocultorului un rol multiplu, pentru diferite suprafete si activitati.

Motocultor fiabil, cu care pamantul este sapat in mod profesionist

Motocultoarele oferite spre vanzare sunt importate de la producatori consacrati in fabricarea de astfel de utilaje motorizate, si permit tuturor celor interesati sa aleaga intre puteri diferite, latimi diferite de lucru, precum si in functie de alte criterii.

Caracteristicile acestor aparate motorizate redau posibilitatea fermierilor si gradinarilor de a prelucra pamantul cu rapiditate, cu eficienta si astfel sa aiba spor in muncile campului, sa poata obtine mai usor o productie agricola insemnata manevrand utilajul fara a isi pune viata sau integritatea in pericol:

 • Motorul functioneaza pe benzina sau motorina
 • Motorul dispune de 3 viteze in fata si cateva viteze in revers
 • Pentru operarea rapida, dispune de un inversor rapid al directiei de mers
 • Priza independenta de forta de 990 rot/ min cu angrenaj de baie in ulei asigura fiabilitatea
 • Ghidonul este reversibil, si este suplimentat cu sistem anti-vibratie
 • Rotile se incadreaza in intervalul 5.0-10 inchi, si dispun de jante reglabile
 • La motocultor se poate atasa aerator de gazon, accesoriu cu care se poate indeparta muschii, radacinile si celelalte aglomerari vegetale care ar putea perturba permeabilitatea solului prelucrat in scopul insamantarii de gazon (Magazia lu’ Costica comercializeaza individual si accesorii de acest tip)

Puterea dezvoltata de motocultoarele pe care mesterul Costica le ofera spre vanzare se incadreaza in medie intre valori mai mari de 3 CP si mai mic de 12 CP. Aceste valori sunt suficiente pentru prelucrarea solului atat primavara, cat si toamna, atat pentru terenurile mici si line, cat si pentru terenurile de suprafata mare si pline de asperitati.

Cum alegi motocultorul potrivita pentru nevoile tale?

Scopul motocultorului este de a-ți ușura munca și de a îmbunătăți productivitatea. Cu ajutorul lui vei obține o recoltă mai bogată și calitativă. Atunci când îl cauți pe cel potrivit pentru nevoile tale ține cont de motorizare, putere și alimentare. Motorul este cea mai importantă piesă a acestei unelte și influențează toate resursele folosite pentru funcționarea lui, dar și puterea pe care el o are. De asemenea, importante sunt și ergonomia, modul de pornire, forma, greutatea și accesorizarea.

Care sunt cei mai cautati producatori de motocultoare?

Motocultorul este un utilaj agricol cu motor care te ajuta în realizarea activităților ce țin de prelucrarea terenului. Cei mai căutați producători de motocultoare sunt motocultoare Progarden, motocultoare Bcs și motocultoarea Bertolini. Datorită calității produselor și a raportului excelent între calitate și preț, produsele lor se află în topul preferințelor agricultorilor de la nivel mondial.

Care este diferenta dintre motocultor si motosapa. Ce alegi?

Motosapa are scopul de a mărunți pământul în lucrările de pregătire ale solului pentru insamantare și plantare, dar și pentru întreținerea culturilor. Aceasta este potrivită pentru suprafețele de dimensiuni mici și mijlocii, precum grădinile de legume. Motocultorul este un utilaj agricol care are rolul de a prelucra solurile grele și suprafețele cu dimensiuni mari. Acesta marunteste pamantul la o adancime mai mare decat motocoasa și poate forma canale destinate semințelor. Astfel în funcție de lucrările agricole pe care le ai de făcut, de dimensiunile terenului și de nevoile tale, alegi unul dintre aceste utilaje.