Filtreaza

Motocultoare Progarden

Set Descending Direction
pe pagina
Selectate
  1. Producator
    ProGarden
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Tip alimentare motor
Motor termic
Set Descending Direction
pe pagina
Motocultoare Progarden

Motocultoare usor de folosit pentru prelucrarea solului


Motocultoare performante pentru activitatile de sapare a pamantului

Motocultorul este un utilaj agricol destinat prelucrării solurilor grele cu suprafețe mari. Rolul acestuia este de a mărunți solul la o adancime mai mare decât motosapa și de a forma locurile în care vor intră semințele. 

Progarden - motocultoare de top

Progarden este o marca care importă utilaje agricole, unelte pentru grădinărit, pompe de apă, freze de zăpadă și alte utilaje pentru curte și grădină.

Această a luat ființă în anul 1997, iar produsele lor au fost destinate industriei şi utilizatorilor profesioniști prin intermediul rețelei proprii de parteneri la nivel național. Articolele distribuite sunt importate direct de la producători sau de la reprezentanțele naționale ale acestora, existând permanent un stoc suficient de marfă în depozitele proprii.

Cum alegi motocultorul potrivit nevoilor tale?

Atunci când cauți un motocultor pentru a-ți putea duce la bun sfârșit activitățile din gospodărie, trebuie să fii atent la mai multe criterii, printre care și:

  • motorul - în prezent există pe piață motocultoare Progarden cu motor electric și motor diesel. 
  • tipul motocultorului - ai de ales între trei tipuri: hobby, semiprofesionale și profesionale. 
  • dimensiunea frezelor - aici trebuie să ții cont de lățimea pe care o poate acoperi axul cu freze încorporat la o singură trecere. 

Pe Magazia Lu Costică găsești motocultoare progarden de vanzare la prețuri avantajoase cu ajutorul cărora îți poți duce la bun sfarsit toate activitățile agricole, fără prea mult efort.