Utilaje pentru silvicultura

Utilaje pentru silvicultura

Utilaje pentru silvicultura diverse si performante


Utilaje pentru incarcarea, descarcarea si despicarea lemnului

Pentru ca lemnul este una dintre cele mai bogate resurse ale Romaniei, dar si una dintre cele mai impotante, prelucrarea lui necesita niste echipamente performante si care sa reziste presiunii si cererii de munca. Pentru toate acestea, magazinul nostru comercializeaza utilaje special concepute pentru domeniul silvic, astfel incat dumneavoastra sa puteti pune in valoare potentialul enorm al padurilor si resurselor ei. Echipamentele de vanzare pentru silvicultura si padure pe care Magazia lu’ Costica le comercializeaza provin de la cei mai importanti producatori in domeniu si beneficiaza de garantia calitatii data de magazinul nostru online.

Utilaje pentru silvicultura diverse si performante

Pentru ca vrem sa satisfacem si cele mai exigente cerinte, dar si cererilor de echipamente de silvicultura cat mai performante, punem la dispozitie clientilor nostri:

  • Incarcatoare forestiere, unele dintre cele mai importante echipamente de prelucrare a pamantului sunt si cele mai puternice, fiind folosite pentru procesul de incarcare-descarcare a lemnului; De asemenea, ele mai pot avea aplicatii precum excavatii usoare si lucrarile forestiere. De la unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, Daniele & Giraudo, incarcatoarele au marele avantaj de a avea o capatitate de incarcare mare, la fel si greutate de ridicare
  • Despicatorul de lemn este un utilaj cu o capacitate de spargere foarte mare, ideal de atasat la tractoarele care au o putere minima de 35 CP; avand un diametru de spargere de maximum 50 de cm, despicatorul faciliteaza munca silvicultorului si realizeaza o munca ce era, pana acum, manuala, in una complet mecanizata

Utilaje pentru incarcarea, descarcarea si despicarea lemnului

Personalul magazinului nostru va sta la dispozitie cu cea mai bogata oferta de utilaje pentru silvicultura, precum si cu oferte pentru orice buget. Daca sunteti multumit de caracteristicile unui echipament silvic, cereti o oferta, iar noi va vom sta la dispozitie cu toate detaliile.