Utilaje pentru spatiile verzi

Set Descending Direction
pe pagina
Filtreaza
Shopping Options
Pret
Producator
 1. Masina de tuns iarba mare Matev model MOW-M 100
  Masina de tuns iarba mare Matev model MOW-M 100

    Cu noua gamă de produse versatilă, tractoarele John Deere din seria X100 și X300 devin aplicabile pe tot parcursul anului. În plus față de o mașină de tuns iarbă mare pentru îngrijirea gazonului, gama de utilaje destinate utilizării cu tractoare de grădină compacte include de asemenea o măturătoare, o lamă de zăpadă și o suflanta de zăpadă pentru întreținerea pe timp de iarnă, precum și o remorcă de transport.

    Are o lățime de tăiere de 100 cm si este o construcție foarte robustă, cu uzură scăzută. Masina de tuns iarba este potrivita pentru iarba inalta, precum si pentru cresterea necontrolata sau tufisuri.

  Date tehnice MOW-M 100
  Latimea de lucru 1000 m
  Greutate 43 kg
  Inaltime 400 mm
  Latime 1100 mm
 2. Masina de taiat si aranjat arbusti Jagoda model Former
  Masina de taiat si aranjat arbusti Jagoda model Former
    Compania JAGODA JPS a fost înființată în 1997 ca o continuare a tradiției Centrului Experimental pentru Mecanizarea Horticulturii de la Institutul de Pomologie și Floricultură din Skierniewice, capitala pomiculturii științifice din Polonia, ca experți recunoscuți pe plan internațional în acest domeniu.
  Masina de taiat sia ranjat arbusti FORMER este proiectata pentru a tăia și a forma rânduri de tufișuri de fructe de pădure în arbuști în formă de V. Este un pas important în pregătirea unei colecții rapide și eficiente de tufărițe de fructe de pădure cu recoltări. FORMER poate fi utilizat in ferme de fructe de tufișuri de fructe de pădure, cum ar fi coacăze negre, boabe aronia, verde și multe altele. Decuparea și tăierea împiedică creșterea excesivă a lăstarilor și facilitează recoltarea mecanică. Tăierea arbuștilor de fructe de pădure, de asemenea, favorizează randamentele sporite, în special în al doilea an după tăiere. FORMER simplifică foarte mult etapa cea mai laborioasă de întreținere a arbuștilor de fructe de pădure pe plantații și ferme. Lăstarii inutili în mijlocul buzei trebuie să fie tăiați manual.
  • FORMER este atașata la partea frontală a tractorului și este acționata cu ulei hidraulic din interiorul tractorului.
  • Partea care se alătură FORMER la tractor constă dintr-un suport și o bară cu un cilindru hidraulic. Acest element este, de asemenea, utilizat în dispozitivul de pulverizare a buruienilor TEKLA, proiectat să pulverizeze erbicide sub tufărițe de fructe de pădure, cum ar fi coacăze negre, fructe de pădure aronia, coacăze și tufișuri similare. Producătorii interesați de ambele mașini pot ordona un singur element de montaj și îl pot utiliza atât pentru FORMER, cât și pentru TEKLA, ceea ce ar reduce costul comenzii.
  • Metoda de montare a dispozitivului de tăiere a buruienilor pe tractor trebuie să fie convenită la plasarea comenzii. Specificați ieșirea pompei hidraulice a tractorului. În cazul unor ieșiri mai mari de 35 l / min, ar trebui să se utilizeze controlerul debitului de ulei sau să se schimbe motorul FORMER.

  Specificatii tehnice:

  Metoda de cuplare Suportul stâlpului frontal - comun cu dispozitivul de erbicidat TEKLA. Categoria 2
  Ansamblul de lucru reglabil pe diagonală Șurub filetat
  Inaltime 800 mm
  Latimea de lucru 1800 mm
  Inaltimea de lucru 1150 mm
  Viteza de lucru 1-3 km/h
  Puterea pompei hidraulice a tractorului 18-25 l/min
  Greutate 110 kg

 3. Scarificator iarba Matev model SCA-M 130
  Scarificator iarba Matev model SCA-M 130
  Cu scarificatorul de iarbă SCA-M 130, puteți oferi gazonului o porțiune suplimentară de îngrijire. 
  Cele patruzeci și patru de vârfuri ale dispozitivului slăbesc podeaua și aduc pe suprafață pâslă de gazon, mușchi și resturi de material tăiat.
   În combinație cu o mașină de tuns iarbă montată la jumătatea distanței, puteti colecta materialul "pieptănat" într-o singură operație de lucru.
   Deci, solul are din nou aer pentru a respira și o creștere sănătoasă a gazonului a fost posibilă. 
  SCA-M 130 oferă o lățime de lucru de 130 cm, care poate fi adaptată variabil la lățimea de lucru a platformei de tăiere cu ajutorul extensiilor până la o lățime de 170 cm.
  Dispozitivul de fixare în 3 puncte poate fi ușor combinat cu triunghiuri de cuplare diferite. Înălțimea de atașare poate fi ajustată.
   Există o compensare a pendulului pentru cea mai bună ajustare la sol.

  Date tehnice SCA-M 130
  Latimea de lucru 130 cm
  Latimea de lucru cu extensii 150 cm / 170 cm
  Dimensiuni 677 x 1345 x 533 mm
  Numar arcuri cu colti (cu extensie) 44 (+ 8 per kit de extensie)
  Lungimea arcurilor cu colti 190 mm
  Greutate 72 kg (+ 8 kg per kit de extensie)
  Posibilitati de atasare Cat. Communal / Cat. 0 / Cat. 1 / Scanframe / Cat. 1 cu carlige de prindere / Holder / JD Quick Hitch
  Roti Ø 195 x 85 mm

  
  
 4. Masina de tuns iarba Matev model MOW SD 150 MM
  Masina de tuns iarba Matev model MOW SD 150 MM
  Un model curat de tăiere este asigurat în orice moment datorită formei speciale a punții de cosit și a celor trei lame cu o suprapunere largă. 
  Obțineți un model curat de tăiere în orice moment chiar și cu iarbă înaltă sau umedă. 
  Urmărirea este redusă efectiv datorită aranjamentului offset al roților touch.
  Așa cum v-ați aștepta de la matev, ajustarea înălțimii de tăiere, precum și atașarea și detașarea pot fi executate cu ușurință și fără unelte. 
  Cu câteva mișcări de mână, mașina de tuns iarba poate fi reglată la înălțimea de tăiere dorită.
  Masina de tuns iarba este transportata de tractor si mentine intotdeauna o distanta constanta fata de sol. 
  Ca protecție pe terenuri neuniforme există două roți de atingere și două role de atingere atât față cât și în spate. Roțile de contact frontale pot pivota liber 360 °.
   Viteza este adaptată optim la viteza respectivului tractor.

  Date Tehnice MOW-SD 150 MM
  Dimensiuni 1350x1750x570 mm
  Latimea de taiere ~ 1500 mm
  Greutate fara accesorii 180 kg
  Tip transmisie Ax PTO
  Transmisie (rpm) 2000
  Directie de rotatie stanga/dreapta Da
  Atasament tractor Individual
  Inaltimea de taiere ~ 20 - 120 mm
  Kit de mulci Optional


  
  
  
  
 5. Masina de tuns iarba Matev model MOW-H/M 14-36/16-44, 29-35 CP
  Masina de tuns iarba Matev model MOW-H/M 14-36/16-44, 29-35 CP

  Cositoarele cu lățimi de tăiere de 140 și 160 cm sunt proiectate pentru montarea frontală pe tractoarele compacte de 22 sau 26 kW. Acestea sunt optimizate în special pentru colectarea iarbii cu sistemele de colectare din seria CLS. Lamele de tuns iarba de 36 sau 44 asigură o tăiere curată și, datorită formei rotunde a carcasei și vitezei ridicate a rotorului, este garantat un flux perfect de material fără bulgări și turbulențe. Datorită efectului de aspirație al mașinii de tuns iarba, tăieturile sunt transportate cu viteză ridicată la sistemul de colectare din conducta în formă de pâlnie.

  Masina de tuns iarba este disponibila opțional cu antrenare mecanică sau hidraulică, cu sistem triplu de transmisie. 
  Pentru o manipulare optimă, mașina de tuns iarba poate fi echipată opțional cu roți de 360 grade, pivotante și reglabile în înălțime.

  Date tehnice MOW-H/M 14-36 MOW-H/M 16-44
  Dimensiuni 1576 x 872 x 978 mm 1776 x 907 x 978 mm
  Latimea de taiere 1400 mm 1600 mm
  Inaltimea de taiere 33 – 104 mm 33 – 104 mm
  Greutate 306 kg 334 kg
  Tip Transmisie Mecanica / Hidraulica Mecanica / Hidraulica
  Tip Atasament Cat. 0 / Cat. 1 / Cat. 1N / Scanframe Cat. 0 / Cat. 1 / Cat. 1N / Scanframe
  Transmisie (rpm) 1000 / 2000 rpm 1000 / 2000 rpm
  Directie de rotatie dreapta/stanga Da Da
  Numar cutite 36 44
  Putere Tractor recomandata 29 CP 35 CP

 6. Masina de tuns iarba Matev model MOW H/M 160 CM, 22+ CP
  Masina de tuns iarba Matev model MOW H/M 160 CM, 22+ CP
    Masina de cosit MOW-H / M 160 CM oferă cinci posibilități de aplicare cu doar o punte de tuns iarba. Datorită diferitelor inserări și opțiuni de montare se pot realiza atât cosirea cât și colectarea într-o singură etapă de lucru, precum și ejecția laterală, ejecția posterioară și mulcirea. O grapă de iarbă, care poate fi instalată rapid și ușor pe partea din față a platformei de tuns iarbă, oferă în plus posibilitatea de a curăța gazonul. Masina de tuns iarba are o lățime de tăiere de 157 cm și este concepută pentru atașarea față la tractoarele compacte de la 17 kW. Datorită capacului PE de reducere a zgomotului, mașina de tuns iarbă este deosebit de silențioasă și are un nivel scăzut de vibrații. Lucrările de curățare și schimbările lamelor sunt posibile fără probleme datorită punții de împingere (opțional cu sistem hidraulic de ridicare).
    Cositoarele sunt opțional disponibile cu acționare hidraulică sau mecanică de 1000 rpm și 2000 rpm. Manipularea optimă este asigurată prin intermediul roților de 360 de grade, care se rotește liber.
  Date tehnice MOW-H/M 160 CM
  Latimea de taiere 1570 mm
  Inaltimea de taiere

  28 - 97 mm (cu cadru hidraulic)

  28 - 119 mm (cu cadru fix)

  Greutate Minim 246 kg
  Tip Transmisie Mecanica / Hidraulica
  Transmisie (rpm) 1000 / 2000
  Directia de rotatie stanga/dreapta Da
  Numar cutite 3
  Set de mulci Optional
  Grapa pentru iarba Optional
  
  
 7. Masina de tuns iarba Matev model H/M 140/160/190 FM
  Masina de tuns iarba Matev model H/M 140/160/190 FM

  Cu lățimea lor de tăiere de 137/157 și 187 cm sunt potrivite atât pentru montarea în față, cât și pentru cea din spate. Cu descărcarea laterală, ele sunt optimizate în special pentru colectarea ierbii. Acestea sunt potrivite pentru o activitate pe terenuri sportive și terenuri de golf. Aranjamentul celor trei lame secerătoare sau lamele de mulci asigură o suprapunere foarte largă. Vanturile reglabile ale aerului asigură o tăiere bună la înălțimea redusă de tăiere.

  Masina de tuns iarba este disponibila in varianta hidraulica sau mecanica cu 1000 rot / min, 2000 rpm si cu 540 rpm. Prin transformarea cutiei de viteze se poate adapta cu ușurință direcția de rotație a arborelui cardanic al tractorului respectiv. Unitatea este executată printr-un arbore de articulație universal care este inclus în scopul livrării. Manipularea optimă este asigurată de roțile de 360 de grade, care se rotește liber.

  Date tehnice MOW-M 140 FM MOW-H/M 160 FM MOW-H/M 190 FM
  Dimensiuni 1343x1668x535 mm 1452x1865x535 mm 1564x2164x535 mm
  Latimea de taiere 1370 mm 1570 mm 1870 mm
  Inaltimea de taiere 15 - 135 mm 15 - 135 mm 15 - 135 mm
  Greutate 202 kg 240 kg 277 kg
  Transmisie Mecanica Mecanica/Hidraulica Mecanica/Hidraulica
  Tip Atasament Cat. 0 Cat. 0 / Cat. 1 / Scanframe Cat. 0 / Cat. 1 / Scanframe
  Transmisie( rpm) 1000 / 2000 1000 / 2000 1000 / 2000
  Directie de rotatie stanga/dreapta Da Da Da
  Numar cutite 3 3 3
  Setul de mulci Optional Optional Optional
  Putere recomandata (CP) 16 22 34
 8. Masina de tuns iarba Del Morino model FMRD, 15-70 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model FMRD, 15-70 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

  Calitate

  UNI ISO 9001

  Siguranta

  OHSAS 18001

  Mediu

  UNI ISO 14000

   Responsabilitate sociala

  UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Prindere în trei puncte, categoria 1.
  • Cutie de viteze din fontă 540 rpm.
  • Cureaua de transmisie.
  • Trei arbori ,fiecare cu o singură lamă.
  • Descărcare laterală.
  • Sistem opțional de mulci.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante.
  • Arbore cardanic universal, categoria 2.
  • 5 axe fiecare cu lama unică (XRM 235)

  Model

  Putere necesara (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite (buc)

  Greutate (kg)

  FMRD 120 

  15-70

  130

  120

  3

  180

  FMRD 150

  15-70

  160

  150

  3

  220

  FMRD 180 15-70 190 180 3 235
  FMRD 215 15-70 225 215 3 275
  XFM 235 15-70 245 235 5 305

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.
  In stoc

  De la 9.639,00 LEI

 9. Masina de tuns iarba Del Morino model OMEGA, 40-90 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model OMEGA, 40-90 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

  Calitate

  UNI ISO 9001

  Siguranta

  OHSAS 18001

  Mediu

  UNI ISO 14000

   Responsabilitate sociala

  UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Cadru principal cu 2 anvelope pneumatice.
  • Cositoare ridicate și coborâte hidraulic.
  • Transmisie cu arbore cardanic cu unghi larg.
  • 3 mașini de rectificat PRM / XRM cu: Cutie de viteze din fontă 540 rpm.
  • Cureaua de transmisie.
  • Descărcare spate.
  • Sistem de mulcire opțional.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante.
  • Ambreiaj de blocare de categoria 4 °.

  Model

  Latime de lucru (cm)

  Greutate (kg)

  OMEGA 11

  330

  1010

  OMEGA 12

  360

  1020

  OMEGA 14 420 1060
  OMEGA 15 450 1080
  OMEGA 17 510 1140
  OMEGA 19 565 1200
  OMEGA 21 635 1280

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.
 10. Masina de tuns iarba Del Morino model SCARABEO, 5-15 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model SCARABEO, 5-15 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

  Calitate

  UNI ISO 9001

  Siguranta

  OHSAS 18001

  Mediu

  UNI ISO 14000

   Responsabilitate sociala

  UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  CADRU:

  • foaie de oțel cu grosimea de 4 mm,
  • brațul flexibil de legătură urmează panta pământului.
  • scaune reglabile pentru a schimba înălțimea de tăiere de la 4 - 12 cm.
  • clapete de protecție din cauciuc din față și din spate.

  TRANSMISIE:

  • cuplare rapidă specifică tipului de tractor cu 2 roți,
  • înălțime reglabilă.

  ROTOR:

  • rotunde,
  • ranforsate, cu lame reversibile și oscilante.

  Model

  Putere (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite 

  Greutate (kg)

  BM 21

  5-15

  55

  54

  2

  68

  BM 26

  5-15

  70

  67

  2

  77

  BM 31 5-15 85 80 2 88

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.
  In stoc

  De la 5.453,00 LEI

 11. Masina de tuns iarba Del Morino model PRM, 15-70 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model PRM, 15-70 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

     Calitate                          Siguranta                            Mediu                             Responsabilitate sociala

  UNI ISO 9001              OHSAS 18001                    UNI ISO 14000                         UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Prindere în trei puncte, categoria 1.
  • Cutie de viteze din fontă 540 rpm.
  • Cureaua de transmisie.
  • Trei arbori ,fiecare cu o singură lamă.
  • Descărcare laterală.
  • Sistem opțional de mulci.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante.
  • Arbore cardanic universal, categoria 2.
  • 5 axe fiecare cu lama unică (XRM 235)

  Model

  Putere necesara (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite (buc)

  Greutate (kg)

  PRM 120 

  15-70

  130

  120

  3

  180

  PRM 150

  15-70

  160

  150

  3

  211

  PRM 180 15-70 190 180 3 239
  PRM 215 15-70 225 215 3 289
  XRM 235 15-70 245 235 5 320

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.

  In stoc

  De la 8.859,00 LEI

 12. Masina de tuns iarba Del Morino model FM, 15-60 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model FM, 15-60 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

  Calitate

  UNI ISO 9001

  Siguranta

  OHSAS 18001

  Mediu

  UNI ISO 14000

   Responsabilitate sociala

  UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Prindere în trei puncte, categoria 1.
  • Cutie de viteze din fontă 540 rpm.
  • Cureaua de transmisie.
  • Trei arbori ,fiecare cu o singură lamă.
  • Descărcare laterală.
  • Sistem opțional de mulci.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante.
  • Arbore cardanic universal, categoria 2.

  Model

  Putere necesara (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite (buc)

  Greutate (kg)

  FM 120 

  15-60

  145

  120

  3

  175

  FM 150

  15-60

  180

  150

  3

  205

  FM 180 15-60 215 180 3 230
  FM 215 15-60 250 215 3 280

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.
  In stoc

  De la 9.219,00 LEI

 13. Masina de tuns iarba Del Morino model SRM, 15-60 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model SRM, 15-60 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

     Calitate                          Siguranta                            Mediu                             Responsabilitate sociala

  UNI ISO 9001              OHSAS 18001                    UNI ISO 14000                         UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Prindere în trei puncte, categoria 1.
  • Cutie de viteze din fontă 540 rpm.
  • Cureaua de transmisie.
  • Trei arbori ,fiecare cu o singură lamă.
  • Descărcare laterală.
  • Sistem opțional de mulci.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante.
  • Arbore cardanic universal, categoria 2.

  Model

  Putere necesara (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite (buc)

  Greutate (kg)

  SRM 120 

  15-60

  145

  120

  3

  177

  SRM 150

  15-60

  180

  150

  3

  207

  SRM 180 15-60 215 180 3 233
  SRM 215 15-60 250 215 3 285

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.

  In stoc

  De la 8.434,01 LEI

 14. Masina de tuns iarba Del Morino model ET 100, 12-25 CP
  Masina de tuns iarba Del Morino model ET 100, 12-25 CP

  Del Morino srl a fost înființată în 1875 în Caprese Michelangelo, locul de naștere al faimosului artist, situat pe dealurile frumoasei Toscana, destinat celor care caută arta, natura, liniștea și mâncarea bună. Pentru mai mult de 140 de ani, compania Del Morino a sa dedicat furnizarea de produse de înaltă calitate și sprijinirea companiilor italiene și străine, care sunt lideri în utilaje agricole și grădină. In cercetarea constantă a calității, Del Morino anunță că are o nouă structură organizatorică, în conformitate cu liniile directoare ISO 9001, concepută inițial pentru a oferi răspunsuri rapide și o mare flexibilitate

  Calitate

  UNI ISO 9001

  Siguranta

  OHSAS 18001

  Mediu

  UNI ISO 14000

   Responsabilitate sociala

  UNI ISO 26000

  Această mașină este potrivită pentru satisfacerea așteptărilor unui fermier semi-profesionist pentru o amenajare perfectă a unor parcele mici sau în domeniul horticulturii

  ECHIPAMENT STANDARD:

  • Curea în trei puncte, categoria 1.
  • Cutie de viteze din aluminiu , 540 rpm cu roată liberă.
  • Unitate directă. 
  • Rotor cu 2 lame.
  • Ușor de instalat pentru descărcarea laterală, descărcarea din spate sau mulcirea prin deschiderea sau închiderea clapelor.
  • Înălțime reglabilă, roți pivotante. 
  • Arbore cardanic universal Categoria 2 °.

  Model

  Putere necesara (CP)

  Latime totala (cm)

  Latime de lucru (cm)

  Numar cutite (buc)

  Greutate (kg)

  Rotatii pe minut

  ET 100

  12 - 25

  110

  100

  1

  125

  540

  Ne dorim sa continuam progresul nostru cu 4 puncte fundamentale.

  • Va garantam  că contribuția dvs.. va fi luată în considerare cu cea mai mare seriozitate și angajament din partea noastră
  • Furnizarea de produse și servicii care să răspundă cerințelor clienților noștri, câștigând astfel încrederea și sprijinul acordat acestora
  • Eliminarea barierelelor din calea creativității, exprimând capacitatea noastră naturală de soluții rapide și de asociere a ideilor
  • Contribuind la crearea rețelei de afaceri prin dezvoltarea unei viziuni a pieței cu colaboratorii noștri, care sunt o sursă inepuizabile  de noi idei, soluții noi și produse noi.
  In stoc

  5.995,01 LEI

 15. Masina de taiat tufisuri si gard viu Maschio Gaspardo model Martina, 60-65 CP
  Masina de taiat tufisuri si gard viu Maschio Gaspardo model Martina, 60-65 CP
  Dotari standard:
  • Instalaţie hidraulică independentă cu pompe şi motor compact cu angrenaje cu randament mărit din fontă
  • Priză de forță max. 540 rot/min
  • Multiplicator categoria 3 din aluminiu (MARTINA 500-595)
  • Conducte hidraulice de înaltă rezistenţă, protecţii carter din metal şi spirală împotriva loviturilor şi împroşcării
  • Distribuitor hidraulic cu control prin cabluri flexibile şi unitate de comandă cu pârghii mecanice
  • Spaţiu prevăzut pentru viitoare montare schimbător de căldură
  • Şasiu de înaltă rezistenţă cu facilitate de fixare în 3 puncte la elevator cat. a II-a
  • Bolţuri rectificate din oţel cu călire specială şi tratamente termice
  • Bucşe anti-uzură cu gresor
  • Sistem de protecţie cu 1 braţ „OVER CENTER”
  • Sistem de siguranţă hidraulic cu amortizor hidropneumatic şi valvă de siguranţă max. pe cilindru rotativ
  • Valvă de siguranţă pentru descărcare în cazul blocării rotorului
  • Cardan
  • Manetă de siguranţă anti-inversare rotaţie a rotorului
  • Unghi cap 246°
  • Dotări „CE”

  Versiune 600T:

  • Multiplicator categoria 3 din fontă (MARTINA 600T)
  • Braţ telescopic de 800 mm
  Model Brat Greutate Greutate min. tractor Putere necesara Ulei hidraulic Motor hidraulic max.
    cm kg kg CP Lt. CP
  Martina 500 500 580 2200 60 170 40
  Martina 595 595 650 2800 60 170 40
  Martina 600T 640 800 2800 65 170 40
 16. Masina de tuns iarba Sicma model WGM, 30-75 CP
  Masina de tuns iarba Sicma model WGM, 30-75 CP
  Model                 
  Latimea de taiere(cm) Inaltimea de taiere(cm) Puterea necesara(CP) Greutatea(kg)
  WGM 48-48-60 360 3-12 30-75 1420
  WGM 60-60-72 450 3-12 30-75 1480
  WGM 72-72-72 510 3-12 30-75 1520
  WGM 84-84-84 600 3-12 30-75 1980

       3 MASINI PENTRU MULTE COMBINATII

  Noul CIL (Cositoare întretinere laterala) este alcatuita din 3 cositoare spate, modulare în solutii diferite, de 120, 150, 180 si 210 cm, asamblate într-un singur bloc care poate fi conectat la orice tractor de 30 - 75 CP .
       TAIETURA PRECISA SI FINA
  Taierea, timpii de lucru si costurile fortei de munca sunt reduse, întrucât performantele ridicate ale fiecarei cositoare se multiplica cu trei.
       CHELTUIELI MINIME SI PERFORMANTA MAXIMA
  Se reduc trecerile de taiere, timpii de lucru si costurile fortei de munca, în timp ce se înmultesc de trei ori performantele fiecarei cositoare.

       PRINDERE AUTOMATA SI NECUPLARE
  Odata ce lucrarea este executata, atunci când este timpul sa se pregateasca transportul, cele 3 masini se pot strânge datorita celor 3 cilindri hidraulici care permit o oprire sigura si stabila. O caracteristica inovatoare a masinilor noastre este prinderea automata si sistemul necuplarii cositoarelor, diferite de masinile competitoare care utilizeaz un sistem cu lant, manual.
       EXCELENTA‚ MANEVRABILITATE
  Latimea CIL, prin urmare, este redusa considerabil, iar cele doua anvelope pneumatice cu latime mare asigura o manevrabilitate excelenta pe drum.

 17. Masina de tuns iarba Sicma model FGM, 15-60 CP
  Masina de tuns iarba Sicma model FGM, 15-60 CP
  Model Latimea de lucru(cm) Latimea totala(cm) Puterea necesara(CP) Greutatea(kg)
  FGM 1200 120 130 15-60 182
  FGM 1500 150 160 15-60 200
  FGM 1800 180 190 15-60 218

  CARACTERISTICI TEHNICE

        Echipament standard:

  • cuplare în 3 puncte de categoria I
  • punct de cuplare oscilant si reglabil 
  • axul prizei de putere Eurocardan
  • înaltime roti directie reglabila
  • roti reglare înaltime prin distantier
  • curele exterioare reglabile

       La cerere:

  • roti solide
  • cutite mulcire
 18. Masina de tuns iarba Sicma model FA, 15-60 CP
  Masina de tuns iarba Sicma model FA, 15-60 CP
  Model Latimea de lucru(cm) Latimea totala(cm) Puterea necesara(CP) Greutatea(kg)
  FA 1200 120 130 15-60 178
  FA 1500 150 160 15-60 196
  FA 1800 180 190 15-60 214
  FA 2100 210 220 15-60 370

  CARACTERISTICI TEHNICE

        Echipament standard:

  • cuplare în 3 puncte de categoria I
  • punct de cuplare oscilant si reglabil
  • axul prizei de putere Eurocardan
  • înaltime roti directie reglabila
  • roti reglare înaltime prin distantier
  • curele exterioare reglabile

       La cerere:

  • roti solide
  • cutite mulcire
 19. Masina de tuns iarba pentru ATV GEO model DMH, de la 15 CP
  Masina de tuns iarba pentru ATV GEO model DMH, de la 15 CP
  Model Latime(cm) Putere necesara(CP) Masa(kg)
  DMH 120 120 15 280
  DMH 150 150 15 290
  DMH 180 180 15 310

       Masina de tuns iarba, atat in versiunea fata si spate, poate garanta o taiere precisa, 25-100 mm, pe toata latimea de lucru, 1200 mm.

       Dotari: pornire manuala; echipare cu un motor monobloc; cadru elaborat care face masina de tuns iarba deosebit de robusta; greutatea redusa face ca toate manevrele sa fie mai usoare.

 20. Masina de tuns iarba GEO model DM
  Masina de tuns iarba GEO model DM
  Model Latime de lucru(cm) Latime totala(cm) Masa(kg)
  DM 120 120/47 126/49 182
  DM 150 150/59 156/61 195
  DM 180 180/70 186/73 287

  Masina de tuns iarba este ideala pentru peluze, gradini, zone sportive si parcuri.  

  Dotari: cutie de viteze robusta; roti pivotante adjustabile; razuitoare pe fiecare roata; 2 benzi robust si dintate; lama de taiere (lama suprapusa); suport ax cardanic, cat. I (prindere in 3 puncte); cadru armat cositoare (4mm); cadru intarit.

 21. Masina de tuns gard viu Tifermec model TS, 20-30 CP
  Masina de tuns gard viu Tifermec model TS, 20-30 CP
   
   Model    
  Latimea de lucru(cm) Puterea necesara(CP) Masa minima a tractorului(kg) Latimea tractorului(cm) Masa(kg)
  TS 260 120 20 500 100 190
  TS 370 160 30 700 120 240
Set Descending Direction
pe pagina
Utilaje pentru spatiile verzi

Utilaje de tuns iarba si gard viu usor de folosit si manevrat


Masini de tuns iarba pentru utilaje agricole

Utilaje de tuns iarba si gard viu usor de folosit si manevrat

Orice om gospodar isi doreste ca atat interiorul, cat si exteriorul casei sale sa arate impecabil. Daca in interior ordinea este mai usor de intretinut, fiind nevoie doar de atentie si electrocasnicele potrivite, in exterior natura este principalul oponent, care isi urmeaza nestingherit cursul clasic. Gazonul din fata casei si gardul viu, ce imprejmuieste atat de spectaculos toata curtea, trebuie ingrijite in permanenta, deoarece au tendinta de a se dezvolta extrem de rapid, iar neingrijirea lor rezulta intr-un efect vizual deloc apreciativ. Munca pentru ingrijirea acestor doua elemente ale curtii din exteriorul casei poate fi destul de anevoioasa, mai ales pentru ritmul in care iarba si ramurelele se dezvolta incepand cu primavara si pana la finalul verii. De aceea, Magazia lu’ Costica are solutia optima pentru ingrijirea acestora: utilajele speciale pentru spatii verzi.

Masini de tuns iarba pentru utilaje agricole

Nu e usor sa ai grija de spatiile verzi, pentru ca trebuie rabdare, pricepere si vointa de a duce treaba la bun sfarsit. Aici intervine utilitatea utilajelor din magazinul online Magazia lu’ Costica, care in doi timpi si trei miscari transforma o munca obositoare intr-un hobby plin de creativitate si amuzament. Cele doua categorii speciale de utilaje pentru ingrijire a spatiilor verzi, oferite de Magazia lu’ Costica sunt:

 • Utilajele de tuns gardul viu. Cu un design inovator, utilajele de tuns gardul viu din Magazia lu’ Costica sunt numai bune de atasat unui mici masinarii care sa le actioneze. Nu e nevoie decat de alegerea unei latimi de lucru potrivite, a unei puteri necesare pentru tractor si gardul viu va arata mai bine ca niciodata
 • Utilajele de tuns iarba. Usor de manevrat si de folosit, utilajele de tuns iarba sunt ideale nu numai pentru peluza din fata casei, dar si pentru zone mai mari precum zonele sportive sau parcurile. Au o putere mare si o precizie chirurgicala cand vine vorba de tunsul ierbii la o dimensiune potrivita cu dorinta clientului

Magazia lu’ Costica este magazinul online din care clientii isi pot procura dintr-o gama foarte diversificata cele mai eficiente utilaje pentru ingrijirea spatiilor verzi, la preturi avantajoase si tehnologie de top.

Set Descending Direction
pe pagina