0

Nu aveti niciun produs in cos.

Viking HB 585.0, Motosapatoare

Motosapatoare Viking HB 585.1

Pret de lista 2.850,00 RON

2.559,00 RON

In stoc furnizor

Economie 291,00 RON (-10%) Ai intrebari? Service autorizat Fisa tehnica Garantie Transport Gratuit Deschidere colet
 • Telefon comenzi: 0741 077 261

Prezentare scurta motosapatoare viking hb 585.1

Cu o lăţime de tăiere de 85 cm, HB 585 face faţă pe câmpuri, cu o viteză considerabilă.

Aceasta şi datorită motorului Kohler Courage cu supape poziţionate în capul pistonului (OHV). Pentru spaţii înguste, se poate regla lăţimea de tăiere la 60 cm.

Gama vastă de accesorii precum plugul reglabil, greutatea suplimentară sau sistemul de admisie aer suplimentar, fac din HB 585 un utilaj extrem de adaptabil.


Maner Reglabil

Maner reglabil lateral

Tijele pot fi reglate fără alte unelte pe înălţime şi lateral. Pentru transport şi depozitare tija poate fi pur şi simplu rabatată.

Roţi de transport montate în spatele utilajului -Transport sigur şi confortabil al motocultorului -Uşor de trecut de la poziţia de transport la poziţia de lucru
2 roţi de transport

Roţi de transport montate în spatele utilajului -Transport sigur şi confortabil al motocultorului -Uşor de trecut de la poziţia de transport la poziţia de lucru.

Pinten de franare
Pinten de frânare
Cu pintenul de frânare reglabil pe 3 pozitii, se pot stabili adâncimea de sapare precum şi viteza de avans.
Pinten de franare

Dispozitiv de săpat divizibil

 Toate mototocătoarele VIKING dispun de un set de tocare segmentabil, cu care se poate reduce lăţimea de tocare, fiind astfel potrivite şi pentru culturile înguste. Discurile laterale protejează în plus plantele în timpul arăturii.

Informaţii adiţionale

 • Cod Unic
  62410113921
 • Producator
  Viking
 • Motor
  Kohler
 • Putere motor
  3.2 CP/2.4 kW
 • Latime de lucru
  85 cm
 • Adancimea de frezare
  32 cm
 • Cap cilindrica
  149 cm³
 • Trepte viteza
  2 viteze (1 viteza inainte + 1 viteza inapoi)
 • Greutate
  49 kg

Comentariile clientiilor

multumesc

Comentariu facut de

Am folosit o motosapatoare Viking HB in gradina unui coleg si am decis pe loc sa-mi achizitionez si eu una. Din primele minute de folosire am fost uimit cat de putin se resimt vibratiile atunci cand lamele actioneaza si cat de usor este de manevrat chiar si in spatiile mici. De asemenea, este usor de transportat si usor de condus.
Lamele sunt de calitate superioara si nu incetinesc chiar si atunci cand solul este inghetat, intarit sau cand intimpina pietre sau bucati ramase de beton. Consumul de combustibil este minim pentru o astfel de masinarie si cu siguranta pe termen lung cheltuielile cu benzina vor fi nesemnificative. Rezervorul este suficient de mare pentru a permite folosirea o zi intreaga fara sa fie nevoie sa realimentez. Desi am folosit masinaria doar cateva luni ma declar complet satisfacut de investitie si prevand si alte achizitii din aceeasi gama pe viitor.

(Afişat pe 11.10.2017)

Scrie un comentariu!

Cum evaluezi acest produs? *