Scarificator Viking LB 540

Home Scarificatoare Scarificator Viking LB 540
62900113101
Cod Unic
62900113101

Acest produs nu mai face parte din oferta lui Costica

Prezentare


Aparat de scarificare cu motor pe benzină, uşor de utilizat. Termină repede buruienile de pe gazon. Pentru tăierea verticală (scarificare) a gazonului cu muşchi şi buruieni. 


LB 540

Scarificare cu 7 lamele duble

Blocul de cuțite ascuțit: cu 7 cuțite duble fixe, rigide se obțin 14 cuţite de tăiate. Rezultat optim la o solicitare redusă a motorului.

LB 540

 

Carcasă din Polymer

Carcasele dintr-o singură bucată ale scarificatoarelor de gazon și a maşinilor de tuns iarba VIKING sunt din polimer, rezistent la lovire, rezistent la căldură și UV.

LB 540

Mâner rabatabil

Datorită mânerului rabatabil, scarificatoarele pot fi curățate ușor și depozitate în spațiu redus. 

LB 540

Mâner de transport

În partea din față a carcasei este integrat un mâner. Aceasta permite manevrarea uşoară a utilajului la transport.În același timp mânerul din faţă servește ca protecție la ciocnire, protejând carcasa în cazul apropierii de obstacole.

LB 540

Manetă ajustare adâncime de tăiere

Reglaj în 6 trepte a adâncimii de lucru, datorită unității de comandă ergonomice de la traversă, cu indicator optic de adâncime precum și cu manetă pentru coborârea unității de afânare

LB 540

Dublu rulment la roţi

Roțile pe câte doi rulmenți cu bile sunt extraordinar de rezistente şi fiabile. Roțile de antrenare Linea S sunt prevăzute cu un profil de tracțiune și de stabilitate de direcție.

 

 

Accesorii compatibile

Write Your Own Review

Scrie o evaluare

Scarificator Viking LB 540

Acorda o nota